Skip to main content

Griffen Spa Hotel

Griffen är det danska namnet på fabeldjuret "gripen" som i sagans värld vaktar över skatter. Griffen Spa Hotel är därför ett mycket passande namn på detta underbara hotell, som är vackert beläget vid havet och i Rønnes gamla kvarter. Här hittar ni vackra korsvirkeshus och gamla köpmannagårdar som vittnar om en tid då välmående skeppsredare, med Rønne som bas, bedrev handel världen runt.

På hotellets restaurang, G's Kök, kan ni njuta av läckra rätter tillagade med delikatesser från den lokala "skattkammaren". Sätt er ner i de bekväma stolarna. Njut av panoramautsikten och låt maten smaka. Solen sjunker sakta ner vid horisonten och skapar en vackert gyllene och lilarosa himmel över havet.

Rummen mot vattnet har en magnifik havsutsikt över den passerande kustvägen. Under dagen kan ni njuta av havsutsikten och under kvällen den vackra solnedgången från er balkong/altan. Det finns självklart badrum med dusch/wc, telefon, kylskåp samt tv på rummen. I rumspriset ingår gratis tillgång till det stora spa-området samt frukost. Rummen ligger på bottenvåningen, 1:a och 2:a våningen. Det finns hiss till 1:a och 2:a våningen.

Griffen Spa Hotel har också rum som vetter inåt land med utsikt över den gamla delen av Rönne. Det finns självklart badrum med dusch/wc, telefon, kylskåp samt tv på rummen. I rumspriset ingår gratis tillgång till det stora spa-området samt frukost. Rummen ligger på bottenvåningen, 1:a och 2:a våningen. Det finns hiss till 1:a och 2:a våningen.

Våningar: 3
Rum: 142
Hiss finns.

Norde Kystvej 34, DK-3700 Rönne
bornholmhotels.dk/griffen-spa-hotel/
0045-5695 5111

Fritextsökning

Karta