Skip to main content

Scandic Park

Här bor du mitt i city men ändå lugnt och hemtrevligt. Slå dig ner i en fåtölj i baren med något att dricka och äta. Baren har en skön loungekänsla och är populär bland både hotellgäster och Stockholmare. På sommaren kan du njuta i solen på uteserveringen. Samtidigt som du har den stora parken Humlegården mitt framför hotellet, är det bara några minuters promenadväg till Stureplan och fashionabla Sturegallerian. Här hittar du både restauranger, barer och shopping samt lite lugnare aktiviteter som Sturebadet.

Slå dig ner i fåtöljen med en bok eller slappa i sängen framför tv:n. Rum med dusch eller badkar/wc, trägolv, TV, skrivbord, fritt wifi, hårtork, sminkspegel,  kylskåp, strykjärn och strykbräda samt säkerhetsskåp. I badrummet finns det produkter från FACE Stockholm (handtvål, duschtvål och schampoo).

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Det går bra att betala med de vanligaste betal- och kreditkorten.

Byggt: 1968

Antal våningar: 7

Antal rum: 213

Antal tillgänglighetsanpassade rum: 3

Miljömärkning: Svanenmärkt

Gym : Hotellets gym håller stängt pga renovering (notering november-2022). Hotellgästerna får kostnadsfritt använda gym på Scandic Anglais som ligger alldeles i närheten.

 

Fritextsökning