Skip to main content

M/S Silja Serenade

Lyxiga Silja Serenade & Silja Symphony kan ta upp till 2852 passagerare, ombord kommer du känna att du är på en semester i mitten av Europa. I hjärtat av fartyget, på däck 7 hittar du fartygets paradgata Promenaden, kantad av restauranger och butiker. Du hittar även tax-free till förmånliga havspriser.

Underhållning varje kväll och varför inte börja kvällen på bästa sätt med att ta ett dopp i jacuzzin eller varva ner i bastun en stund i Sunflower Oasis tropiska värld. På Silja Land hittar barnen alla typer av roliga aktiviteter med bollhav, spel, leksaker och annat kul. The Sunflower Oasis spa med bubbelpooler och vattenrutschbanor är ett riktigt paradis för vattenälskande barn och ungdomar, så glöm inte att packa ner badkläder! Observera att barn under 12 år inte får bada ensamma.

Ombord på fartygen finns flera olika restauranger som serverar läckra rätter för allas smaker. Smörgåsbordet intar vi i ”Grande Buffet”, restaurangen som bjuder på massor av olika rätter och har något för alla smaker. Kalla rätter, kött, fisk och skaldjur men även vegetariskt och veganskt finns att välja på. Efter maten har du ett helt bord av desserter att välja bland. Barn 0-5 år äter gratis i sällskap med betalande vuxen och har ett eget buffébord, barn 6-17 år har rabatterat pris.

Det finns ett stort utbud av hytter ombord, allt från standard insideshytter till lyxiga sviter. Alla hytter är luftkonditionerade med dusch/wc, garderob, hårtork, radio och telefon. Om du är intresserad av andra hyttalternativ än de som finns i vår bokning, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Tallink Silja förbehåller sig rätten att göra ändringar i tidtabeller, priser och fartyg. 

Fritextsökning