Skip to main content

Vallarnas Friluftsteater - "Alla tiders Åsa-Nisse"

FÖRESTÄLLNINGEN FLYTTAS FRAM TILL SOMMAREN 2022.
Mer information kommer inom kort!

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesbeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin för att förflytta sig 70 dagar fram i tiden och hämta tillbaka dem. När den godhjärtade men klantige Dag-Otto (Jojje Jönsson) hjälper Åsa-Nisse och hans fru Eulalia (Annika Andersson) att prova maskinen hamnar de istället 70 ÅR fram i tiden…

Välkomna med till årets stora skrattkalas på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg där vi i övriga roller ser Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • På vår väg mot Falkenberg stannar vi till på Tallhöjdens Värdshus där en god lunch väntar. Färden fortsätter och i god tid innan föreställningen börjar kl 15.00 är vi på plats vid Vallarnas Friluftsteater. Vi intar våra platser på parkett och låter nu gänget på scen bjuda oss på en livad eftermiddag. I pausen finns möjlighet att köpa korv, glass, dryck mm i någon av kioskerna på området. När föreställningen är slut väntar bussen på oss och efter en kort rast på hemresan når vi snart våra hemorter igen.
    OBS! Föreställning spelas oavsett väder. För allas trevnad råder paraplyförbud.

Karta