Dagsprogram

 • Dag 1 Hemorten - Stockholm

  Vi pausar på vägen mot Stockholm, då har du möjlighet att köpa lunch eller fika. Vi kommer till hotellet på eftermiddagen.
  Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Scandic Grand Central, Kungsgatan 70. Föreställningen på Oscars börjar 19.30, eftersom hotellet ligger tvärs över gatan från teatern så är det nära och bra!

 • Dag 2 Stockholm och Skansens Julmarknad

  Njut av hotellets frukostbuffé. För er som önskar följa med till Skansens mysiga julmarknad så rullar bussen dit 10.30 och hämtar er vid 13.30. På Scandic Grand Central möts du av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar ett sceneri. Livemusik, konst och djs är rekvisitan och du är skådespelaren. Här händer det alltid något! På bara några minuters gångväg når du nöjen, kultur, sevärdheter och huvudstadens bästa shopping. Eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 • Dag 2 Stockholm - Hemorten

  Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.