Skip to main content

Stockholm konst & kultur

Följ med och upplev fina besöksmål i vackra Stockholm! Vi har fyra dagar på oss där det också ingår en lunchkryssning till Drottningholm och tid på egen hand. Vi bor centralt på Clarion Hotel Amaranten. Välkomna med på resan till vår charmiga huvudstad som alltid levererar!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1 Hemorten - Stockholm

  Vi gör stopp utmed vägen och åker sedan direkt till Gamla Stan. Här får vi egen tid i den historiska stadsdelen med dess närhet till Kungliga slottet och Storkyrkan. Senare checkar vi in på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen men med gångavstånd till centrum. Vi äter gemensam middag på hotellet. 35 mil.

 • DAG 2 Lunchkryssning till Drottninghiolm - Millesgården

  Stockholm är charmerande från vattnet, vilket vi får uppleva under en lunchkryssning till Drottningholm. Vi åker en tur med sekelskiftesbåtarna och äter i den vackra matsalen ombord. I övrigt är dagen på egen hand i Stockholm.

 • DAG 3 Liljevalchs - Waldermarsudde

  Dagens program kommer till stor del att ske på Djurgården. Vi besöker Prins Eugens Waldemarsudde och Liljevalchs konsthall. Klassiska besöksmål med gedigen historia och i härliga miljöer. Det blir också ett trevligt besök på Millesgården, ett konstnärshem där skulptören Carl Milles och hans fru konstnären Olga Milles levde. Vi upplever den fridfulla skulpturparken och de inspirerande utställningarna. Vi återvänder till vårt hotell och avslutar kvällen i Gamla Stan med gemensam middag på trevliga restaurang Movitz.

 • DAG 4 Stockholm - Hemorten

  Efter frukost kör vi mot Drottningholm och gör ett uppehåll vid slottet för en promenad eller kanske en kopp kaffe på serveringen. Efteråt åker vi mot hemorten och gör stopp för matpaus utmed vägen.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 4

Clarion Hotel Amaranten
Dusch/wc, telefon och TV. Våningar: 6 Rum: 423 Hiss finns. Kungsholmsgatan 31, 104 20 Stockholm www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-amaranten/ 08-692 5200...