Saturday Night Fever Stockholm 3 dagar

Succémusikalen från Broadway – från Travolta-disco till Bee Gees hits!
 Den ultimata sång- och dansmusikalen.

Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare – de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern. Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta diskorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, diskogloben, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva -åtminstone till nästa dag.

I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

Tony Manero (David Lindgren) är en ung italien-amerikan som lever för lördagskvällarna på det lokala Brooklyn diskot Odyssey. Genom sina häftiga steg och sköna stil blir Tony snabbt kung på dansgolvet men utanför klubben är livet långt ifrån en dans på rosor. Hemma är han i konstant fejd med sin pappa (Samuel Fröler) och i mammans (Suzanne Reuter) ögon skall han konkurrera med sin äldre bror (Robert Rydberg) som till hennes oförställda glädje och stolthet blivit prästvigd. Inte heller jobbet som färghandelsbiträde ger honom mer än en möjlighet att överleva till nästa dag. Och i gänget Faces, där han är den obestridde ledaren, är kvällarna fyllda av meningslösa småbråk. Men, allting förändras när han får syn på Stephanie Mangano (Kristina Lindgren) på diskot och börjar repetera med henne inför klubbens stora danstävling.  Stephanie drömmer om en värld bortom Brooklyn och hennes planer på att flytta över bron, till Manhattan kommer snart förändra Tonys liv för all framtid.

Räkna med diskofeber i Stockholm!

Dagsprogram

 • DAG 1 Hemorten – Stockholm

  Vi pausar på vägen mot Stockholm, då har du möjlighet att köpa lunch eller fika. Vi kommer till hotellet på eftermiddagen.
  Incheckning på något av våra centralt belägna hotell:
  Scandic Grand Central, Kungsgatan 70.
  På kvällen åker vi med bussen till Chinateatern, vi ska vara på plats ca 19.00. "Saturday Night Fever" börjar 19.30. Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

  Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23. På kvällen åker vi till Chinateatern, ”Saturday Night Fever” börjar 19.30. Efter föreställningens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 • DAG 2 Stockholm

  Njut av hotellets frukostbuffé. För er som önskar följa med till Skansens mysiga julmarknad så rullar bussen dit 10.30 och hämtar er vid 13.30.
  På Scandic Grand Central möts du av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar ett sceneri. Livemusik, konst och djs är rekvisitan och du är skådespelaren. Här händer det alltid något! På bara några minuters gångväg når du nöjen, kultur, sevärdheter och huvudstadens bästa shopping.

  Scandic Anglais ligger precis vid livliga Stureplan i hjärtat av Stockholm, mitt emot Humlegården park. Det finns många populära restauranger, barer och nattklubbar precis runt hörnet. Den bästa shoppingen i Stockholm hittar du på Biblioteksgatan, Sturegallerian och NK, precis utanför dörren. Stadens turistattraktioner som Djurgården, Gamla stan och skärgården ligger alla inom bekvämt räckhåll från vårt hotell.
  Eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 • DAG 3 Stockholm - Hemorten

  Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

Avgångs- och hemkomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
KALMAR Rasta 07:45 22:10
NYBRO Busstationen 08:10 21:45
NYBRO Garaget, Sågaregatan 13 08:15 21:40
VÄXJÖ Bussgaraget, Rådjursvägen 08:30 21:25
ROTTNE Rottnegården 08:45 21:10
LENHOVDA Circle K 08:55 21:00
NOTTEBÄCK Nottebäcksterminalen 09:05 20:50
KORSBERGA Parkeringen vid kyrkan 09:30 20:25
VETLANDA Hpl I Resecentrum 09:45 20:10
EKENÄSSJÖN Hpl Konsum 09:55 20:00
EKSJÖ Abborraviken 10:10 19:45
TRANÅS Järnvägsstationen 10:50 19:05
MJÖLBY Järnvägsstationen 11:25 18:30
LINKÖPING Resecentrum fjärrbussar 11:55 18:00
NORRKÖPING Busstationen hpl C 12:30 17:25

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/11Flera Saturday Night Fever Stockholm 3 dagar/Scandic Grand Central13 650:-BokaMer information
26/11Flera Saturday Night Fever Stockholm 3 dagar/Scandic AnglaisMer än 83 295:-BokaMer information

Hotell

Scandic Anglais
Bo mitt i hjärtat av all action bredvid Stureplan. Njut av god mat, eller umgås i vår bar med huvudstadens nattugglor till de små timmarna. Shopping och tunnelbanan är inom räckhåll. Välj bland våra 2...

Scandic Grand Central
Detta eleganta hotell ligger i en byggnad från 1880-talet, beläget mitt i Stockholms hjärta. Här erbjuds gratis WiFi, gym och, bastu. Alla rum har platt-TV. Alla rum på Grand Central by Scandic har tr...