Dagsprogram

 • DAG 1 Hemorten – Stockholm

  Vi pausar på vägen mot Stockholm, då har du möjlighet att köpa lunch eller fika. Vi kommer till hotellet på eftermiddagen.
  Incheckning på något av våra centralt belägna hotell:
  Scandic Grand Central, Kungsgatan 70.
  På kvällen åker vi med bussen till Chinateatern, vi ska vara på plats ca 19.00. "Saturday Night Fever" börjar 19.30. Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

  Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23. På kvällen åker vi till Chinateatern, ”Saturday Night Fever” börjar 19.30. Efter föreställningens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 • DAG 2 Stockholm

  Njut av hotellets frukostbuffé. För er som önskar följa med till Skansens mysiga julmarknad så rullar bussen dit 10.30 och hämtar er vid 13.30.
  På Scandic Grand Central möts du av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar ett sceneri. Livemusik, konst och djs är rekvisitan och du är skådespelaren. Här händer det alltid något! På bara några minuters gångväg når du nöjen, kultur, sevärdheter och huvudstadens bästa shopping.

  Scandic Anglais ligger precis vid livliga Stureplan i hjärtat av Stockholm, mitt emot Humlegården park. Det finns många populära restauranger, barer och nattklubbar precis runt hörnet. Den bästa shoppingen i Stockholm hittar du på Biblioteksgatan, Sturegallerian och NK, precis utanför dörren. Stadens turistattraktioner som Djurgården, Gamla stan och skärgården ligger alla inom bekvämt räckhåll från vårt hotell.
  Eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 • DAG 3 Stockholm - Hemorten

  Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.