Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

Tyskland

PÅSKMARKNAD I ROSTOCK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.790 kr

Rostock är inte bara känt för sin långsträckta julmarknad och trevliga stadskärna, staden har också en härlig påskmarknad, som är i gång redan ett par veckor före påsk! Vi bor på omtyckta Pentahotel som har Rostocks bästa läge mitt på gågatan Kröpeliner Strasse. Du hinner med shopping, sevärdheter, mat och dryck på vår tredagarsresa.  

Läs mer och boka här

BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.690 kr

Dags att besöka Berlin igen? Oavsett vilken årstid du reser till denna världsmetropol, så finns det alltid något nytt att se och uppleva! Tysklands huvudstad är kontrasternas stad - på samma gång en pulserande storstad och en gemytlig småstad. Njut av folklivet från en caféstol eller känn historiens vingslag på något av de många museerna. I Berlin ska man bo centralt och det gör du med oss! Fira påsken i Berlin, njut av sommarstaden eller upplev de otaliga julmarknaderna i december. Shopping, konst, kultur, mat, nöjen - Berlin har alltid något för alla smaker!  

Läs mer och boka här

ALSACE MED SCHWARZWALD, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 9.440 kr

Det franska regionen Alsace, med en blandning av fransk och tysk kultur, förknippas med fruktiga och lätta viner. Längs vinvägen Route des Vins ligger mysiga byar på rad och lockar till provsmakning och inköp. Vi besöker pittoreska Colmar, intressanta Mulhouse och det tyska landskapet Schwarzwald med hög bergsluft, gökur och Schwarzwaldtårta.  

Läs mer och boka här

LÜBECK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.990 kr

Den charmiga och välbevarade staden Lübeck är alltid värd ett besök, inte minst på våren och sommaren! Vi bor bra på Park Inn by Radisson, alldeles intill den gamla stadskärnan med sevärdheter och shopping på bekvämt gångavstånd.  

Läs mer och boka här

Dela sidan

 Boka tidigt rabatt

 

 

 

Kontakta oss


 

Öppettider: mån-fre 09:00-17:00
 

Mer kontaktuppgifter