Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

Jul- och Nyårsresor

JULMARKNAD I ROSTOCK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.890 kr

  Rostock har blivit den riktigt klassiska julmarknadsstaden för oss svenskar och julmarknaden är känd för att vara en av de största och vackraste i Tyskland. Vi bor på Pentahotel, ett mycket bra och omtyckt hotell som ligger direkt invid gågatan och här äter vi gemensam middag första kvällen på resan i november och andra kvällen på resan i december.    

Läs mer och boka här

STOCKHOLM I ADVENTSTID, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.100 kr

  En weekend i Stockholm är alltid rätt, speciellt så här före jul! Vi bor centralt på Clarion Hotel Amaranten. Från hotellet är det nära till alla populära sevärdheter i huvudstaden. Det råder julstämning och det är pyntat med glitter och ljus i hela stan.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I STRALSUND, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.190 kr

  Välkommen med till Hansastaden Stralsund som ligger vid den tyska Östersjökusten. Stadens gamla stadskärna med imponerande röda tegelstensbyggnader tillhör UNESCO´s världsarvslista. I Stralsund hittar du julmarknader på festligt dekorerade Alter Markt, i Rathauskeller, som är en marknad inomhus, och på Neuer Markt. Vi bor nära centrum på Hotel Baltic.    

Läs mer och boka här

LARS LERIN, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.240 kr

  Följ med och se Sandgrund, Lars Lerins konsthall i Karlstad. Här har den kände svenske konstnären och författaren utställningar och gästutställningar året om.  Lördag eftermiddag är vi på Sandgrund med guidad visning och söndag förmiddag åker vi direkt hemåt då Julmarknaden på Alsters Herrgård tyvärr utgått p g a Corona.  Boende på centralt belägna Clarion Collection Hotel Plaza.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I WISMAR, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.580 kr

  Välkommen med till den gamla hansastaden Wismar, en stad som en gång i tiden styrdes av Sverige. Här blandas historiens vingslag med en gemytlig julmarknad. Vi bor på Vienna House Stadt Hamburg precis intill torget där julmarknaden är, och här äter vi en gemensam middag första kvällen.    

Läs mer och boka här

JULWEEKEND I GÖTEBORG, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.970 kr

  Njut av ett par dagar i Göteborg!  Vi bor på trevliga First Hotel G. Liseberg - Sveriges största julmarknad - väntar med miljoner glittrande juleljus, doftande glögg och klingande julsånger.    

Läs mer och boka här

JUL PÅ MÖCKELSNÄS & ÖVEDSKLOSTER, 1 DAG

1 dag , pris från 1.200 kr

  Någon vecka före jul är det som allra mysigast att besöka en trevlig julmarknad och njuta av ett gott och inbjudande julbord.  På den här resan blir det både och! Vi frestar med julbord på Möckelsnäs Herrgård och sedan ett besök på en julmarknad på Övedskloster. På hemvägen stannar vi också för kvällsfika.    

Läs mer och boka här

FIRA JULEN I RÄTTVIK, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 7.590 kr

  I år åker vi till Dalarna för att fira jul! På trevliga Hotell Lerdalshöjden kan vi koppla bort julbestyren och i stället njuta av helpension, underhållning och fin julstämning. Här på hotellet har man tagit emot gäster under många jular, de har vanan inne. Välkomna med!     

Läs mer och boka här

NYÅRSRESA TILL STOCKHOLM OCH SKANSEN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.380 kr

  Följ med oss till huvudstaden och fira in nyåret på Skansen! Vi har tid på oss att njuta av den festliga helgen, vi bor 2 nätter på centralt beläget hotell, så det är bara att ta för sig av storstadens möjligheter…    

Läs mer och boka här

NYÅR I BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 6.290 kr

  Berlin är en stad att åka till året om, så varför inte fira in det nya året i denna nöjesmetropol! Vi bor riktigt bra och centralt på Park Inn vid Alexanderplatz, nära till shopping, nöjen och sevärdheter. Nyårsaftons kväll blir det härlig stämning med stor buffé, musik och bubbel på hotellet!    

Läs mer och boka här

JOKKMOKKS MARKNAD, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 12.490 kr

  Det är populärt att följa med på vår resa till Jokkmokks marknad och redan nu kan du boka din plats till 2021 års resa. Vi rekommenderar att åka den, ni kommer att få ett reseminne som lever kvar länge. Det är för oss i södra Sverige magiskt och exotiskt att komma upp och möta den stränga kylan och vintermörkret. Resans program innehåller mer än bara Jokkmokks marknad. Vi besöker naturligtvis Ishotellet, LKAB:s gruva, Jokkmokks Tenn och Ájtte museum. Vi bor på trevliga hotell och platser till exempel Hotel Storforsen beläget intill Storforsen i Älvsbyn. Resan går genom inlandet norrut och vi upplever svenska vinterfjäll och hemåt följer vi E4:an med avstickare till bland annat Högakustenbron och Uppsala. Det blir stopp med jämna mellanrum då vi stannar för mat och fika.    

Läs mer och boka här