Hitta din resa

EN VÄRSTING TILL SYSTER STOCKHOLM, 3 DAGAR


   

 

Musikalsuccén från Broadway och West End intar China Teatern!    

Nu kommer äntligen feelgood musikalen ”En värsting till syster” till Sverige.  Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen ”Sister Act” från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen. ”En värsting till syster” nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”.  För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex ”Can you feel the love tonight” och ”Beauty and the beast”. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna

Det är julen 1977 och discodivan Deloris van Cartier (Gladys Del Pilar) drömmer om att bli en ny Donna Summer. I stället blir hon oväntat vittne till ett brutalt mord, iscensatt av sin oberäknelige ”pojkvän”, klubbägaren Curtis Jackson (Karl Dyall). Polisen Eddie Souther (Kim Sulocki) övertalar Deloris att vittna mot Curtis och lovar henne i gengäld en helt ny och skyddad identitet fram till rättegången. Vad Deloris inte förväntat sig är att hennes nya identitet är som nunna i det sällsynt stränga och påvra klostret Queen of Angels, där Abbedissan (Suzanne Reuter) styr med järnhand. Men inte ens Abbedissan kan undgå att oroas över det faktum att nunnekören under ledning av Syster Maria Lazarus (Charlott Strandberg) låter så illa att antalet besökare vid gudstjänsterna närmar sig noll, vilket i praktiken hotar hela klostrets existens. Deloris ser sin chans att visa vad hon går för som musiker och lyfter med hjälp av bland annat den ständigt optimistiska Syster Maria Patrick (Birgitta Rydberg) kören till himmelska höjder. Och inte bara himmelska, ibland hamnar nunnornas power gospel farligt nära de alltmer populära discorytmerna och det är verkligen inte alls vad Abbedissan tänkt sig.

En maktkamp utspelar sig inne i klostret samtidigt som Curtis Jackson och hans gäng börjar ana var polisen gömt Deloris. Vad Curtis dock inte räknar med är det starka systerskap som råder i klostret och som även Deloris blivit en uppskattad del av. För när alla systrarna släpper loss sina stämmor tillsammans - då kan allt hända - och gör det i denna fartfyllda, medryckande och gudomligt roliga musikal.

 


 

Visa program

DAG 1

Avresa från respektive påstigningsorter* på förmiddagen och vi är framme i Stockholm på ca 15.30. Därefter checkar vi in på vårt hotell – Clarion Hotel Amaranten. Resten av dagen är fri för egna aktiviteter. På kvällen kör bussen till Chinateatern där ”En värsting till syster” börjar kl. 19.30.

 

DAG 2

Frukost på hotellet. Dagen är fri för egna upptåg.

 

DAG 3

Frukost på hotellet. Vi lämnar Stockholm vid lunchtid och beräknar vara tillbaka vid våra påstigningsorter framåt kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-10-11 Fullbokad 2.995 kr Väntelista
2019-11-08 Fullbokad 2.945 kr G Väntelista

 

SE ÄVEN EN VÄRSTING TILL SYSTER STOCKHOLM, 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Resa i modern helturistbuss
  • Två övernattningar i tvåbäddsrum
  • Två frukostbufféer
  • Biljett till ”En värsting till syster” (11/10 Parkett/Kat B, 8/11 Parkett/Kat A)
  • Transfer t/r till Chinateatern
  • Reseledarservice

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 995:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

Anmälningsavgift/Delinbetalning 900:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Clarion Hotel Amaranten

STOCKHOLM, Sverige

Kungsholmsgatan 31, 104 20  Stockholm
08-692 5200
www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-amaranten/

Våningar: 6  Rum: 423  Hiss finns.
Dusch/wc, telefon och TV.