Hitta din resa

SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 3 DAGAR


   

 

Höstens stora musikalupplevelse på Oscarsteatern – succéfilmen blir en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak, med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar.

Upplev den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin bardomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören, där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

 


 

Visa program

DAG 1

Vi gör paus i Linköpingstrakten och kommer till Stockholm tidig eftermiddag. Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU Royal Viking, Vasagatan 1 (avresa 15/3, 26/4 och 11/10 bor vi på Hotell Amaranten, Kungsholmsgatan 31). På kvällen tar vi en gemensam promenad till närbelägna Oscarsteatern, ”Så som i himmelen” börjar 19.30.
Efter föreställningens slut tar man sig på egen hand till hotellet igen.

 

DAG 2 

Frukost. Royal Viking har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka Royal Vikings fantastiska SKYBAR på 9e våningen. Som gäst här har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 

DAG 3 

Frukost. Egen tid till 14.30, då vi lämnar Stockholm (på avresan 11/10 lämnar vi hotellet vid lunchtid). Vi gör en paus på hemvägen. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-11-29 Fullbokad 3.395 kr G Väntelista

 

Se även SÅ SOM I HIMMELEN, STOCKHOLM, 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 2 övernattningar inkl. frukostbuffé
  • Teaterbiljett 11/10, kategori A (parkett), 29/11  kategori A (parkett rad 13-15),  15/3 1:a balkong, 29/3 kategori A (parkett), 26/4 kategori A/1:a balkong
  • Reseledare (gäller avresa 11/10)

 

Övrigt

Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Enkelrumstillägg 15/3, 29/3 & 26/4  995:-, 11/10 895:-, 29/11 1300:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3 (Avgång 15/3, 26/4 & 11/10)
Clarion Hotel Amaranten

STOCKHOLM, Sverige

Kungsholmsgatan 31, 104 20  Stockholm
08-692 5200
www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-amaranten/

Våningar: 6  Rum: 423  Hiss finns.
Dusch/wc, telefon och TV.

Destinationshotell Dag 1 - 3 (Avgång 29/3 & 29/11)
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset