Hitta din resa

OLA SALOS KROGSHOW STOCKHOLM, 2 DAGAR


     

 

”IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE”

DET FINNS ROCKSTJÄRNOR, DET FINNS POPSTJÄRNOR OCH SÅ FINNS DET OLA SALO!

Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark.

Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyante, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar. Showen har gjort stor succé i Göteborg både hos publik och bland kritikerna i Göteborg där den har spelats på Rondo våren 2019. Nu till hösten kommer han till Stockholm och Hamburger Börs med sin bejublade första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits Mannen han skrev under tiden med The Ark.  Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!

 


Visa program

DAG 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag. Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Scandic Grand Central, Kungsgatan 70. På kvällen åker vi till Hamburger Börs, vi ska vara på plats ca 18.00 för att äta en 3-rätters meny. Showen börjar 21.00, efter showens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

DAG 2

Frukost på hotellet. Vi lämnar hotellet vid 10.30 och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter åker vi från Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-02-29 8+ 2.995 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Premiumbiljett (för bästa upplevelse, nära artist och show). inkl. 3-rätters middag på Hamburger Börs
  • Transfer teatern t/r

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 600:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Scandic Park Stockholm

Stockholm, Sverige

Karlavägen 43, 114 31 Stockholm
+46 8 517 348 00
www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Stockholm/Scandic-Park

201 rum
Scandic Park ligger precis vid Humlegården och Stureplan med butiker och barer ligger på 5 minuters promenadavstånd.

Ta en promenad i Humlegården, varva ned i hotellets bastu eller njut av klassiska svenska rätter på Park Village Bar & Brasserie. Sommartid kan du njuta av hotellets terass. Hotellet har trådlös internetuppkoppling överallt utan extra kostnad.