Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

FOREVER PIAF, STOCKHOLM 3 DAGAR


   

 

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Följ med oss upplev denna nyskrivna musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen… Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkestermedlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

För manus, översättning av sångtexter, och regi står Rikard Bergqvist.

 


 

Visa program

Dag 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm, då har du möjlighet att köpa lunch eller ta en fika. Vi kommer till hotellet på eftermiddagen.
Incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU Royal Viking, Vasagatan 1. På kvällen åker vi till Göta Lejon, vi ska vara på plats ca 17.30. Föreställningen börjar 18.00. Efter showens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

Dag 2

Njut av hotellets stora frukostbuffé. Vid 11.00 rullar bussen mot Skansens julmarknad för er som vill få lite extra julkänsla, återresa 14.30 (entré ingår ej). Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9e våningen. Som gäst här har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

 

Dag 3

Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-11-27 Fullbokad 3.190 kr Väntelista

 

Se även FOREVER PIAF, STOCKHOLM 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 2 övernattningar inkl. frukostbuffé
  • Transfer teatern t/r
  • Parkettbiljett på rad 14-15
  • Transfer till Skansens julmarknad t/r (entrébiljett ingår ej)

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 1 250:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Stockholm, Sverige

Vasagatan 1, 111 20 Stockholm
08-506 540 00
www.radissonblu.se/royalvikinghotell-stockholm

459 rum
Stockholms mest centrala läge, granne med Centralstationen, Arlanda Express, Flygbussarna samt tunnelbana och pendeltåg. Hotellet har ett oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Passa på att njuta av hotellet. Är du törstig, hungrig eller bara sugen på att få se den vackra huvudstaden från ett annat perspektiv? Då bör du besöka hotellets fantastiska SKYBAR på 9:e våningen. Som gäst har har du även fritt inträde till SATS träningscenter där ett fullt utrustat gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi erbjuds. Gratis Wifi i hela huset