Hitta din resa

HÄXORNA I EASTWICK STOCKHOLM, 3 DAGAR


   

 

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm ”Häxorna i Eastwick” med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Peter Jöback gjorde rollen som den unge pojken Michael. Nu tar han i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

 


 

Visa program

DAG 1

Avresa från respektive påstigningsorter* på morgonen och vi är framme i Stockholm på eftermiddagen. Därefter checkar vi in på vårt hotell – Clarion Hotel Amaranten (Mornington City på resan den 6/12). Resten av dagen är fri för egna aktiviteter.

 

DAG 2

Frukost på hotellet. Dagen är fri för egna upptåg. På kvällen åker vi till Cirkus på Djurgården där ”Häxorna från Eastwick” börjar kl. 19.30. Innan underhållningen börjar äter vi en tvårätters middag på Cirkus. Efter föreställningen åker vi åter till hotellet.

 

DAG 3

Frukost på hotellet. Vi lämnar Stockholm vid lunchtid och beräknar vara tillbaka vid våra påstigningsorter framåt kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-11-08 Fullbokad 3.495 kr G Väntelista
2019-12-06 8+ 3.495 kr Boka

 

SE ÄVEN HÄXORNA I EASTWICK STOCKHOLM, 2 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Resa i modern helturistbuss
  • Två övernattningar i tvåbäddsrum
  • Två frukostbufféer
  • Parkettbiljett till “Häxorna från Eastwick”
  • Tvårätter middag på Cirkus
  • Reseledarservice

 

Övrigt

Enkelrum 995:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

Anmälningsavgift/Delinbetalning 1500:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Clarion Hotel Amaranten

STOCKHOLM, Sverige

Kungsholmsgatan 31, 104 20  Stockholm
08-692 5200
www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-amaranten/

Våningar: 6  Rum: 423  Hiss finns.
Dusch/wc, telefon och TV.