Hitta din resa

HÄXORNA I EASTWICK STOCKHOLM, 2 DAGAR


   

 

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm ”Häxorna i Eastwick” med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Peter Jöback gjorde rollen som den unge pojken Michael. Nu tar han i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

 


 

Visa program

DAG 1

Vi pausar på vägen mot Stockholm och kommer till hotellet tidig eftermiddag.

Avresa 30/11: Incheckning på vårt hotell Scandic Alvik, Gustavslundsvägen 153 Bromma. Nära till lugnet vid Mälarens strand med sina natursköna joggingspår. Samtidigt är du ett stenkast från citypulsen och bra kommunikationer. Tidig kväll åker vi till Cirkus på Djurgården, vi ska vara på plats 17.00 för att äta en 2-rätters teatersupé. Föreställningen börjar 19.30. Efteråt kör bussen oss åter till hotellet.

På avresan den 4/4 bor vi bor mitt i Söders hjärta på centralt belägna Scandic Malmen, Götgatan 49-51. Vi kommer till hotellet tidig eftermiddag. På kvällen åker vi till Cirkus, vi ska vara på plats ca 19.00. Efter föreställningen kör bussen oss åter till hotellet.

 

DAG 2

Frukost på hotellet. Vid 10.30 lämnar vi hotellet och åker till Slottsbacken. Nu får du egen tid till 14.30, därefter lämnar vi Stockholm. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-04-04 8+ 2.295 kr Boka

 

SE ÄVEN HÄXORNA I EASTWICK STOCKHOLM, 3 DAGAR »

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer teatern t/r
  • Musikalbiljett 30/11 parkett rad 12-14, 4/4 parkett rad 15-16
  • 2-rätters meny på Cirkus (avresa 30/11)

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 500:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2 (Avgång 4/4)
Scandic Malmen

Stockholm, Sverige

Götgatan 49-51, 102 66 STOCKHOLM
Tel: 08-517 347 00
www.scandichotels.se/Hotels/Countries/Sverige/Stockholm/Hotels/Scandic-Malmen/

Rum: 332  Hiss finns
Dusch/wc,telefon,TV,hårtork,strykjärn
Hotellet ligger mitt på Södermalm - stadsdelen som är känd för sin design, shopping, nöjesliv och inte minst kulturarv.

Destinationshotell Dag 1 - 2 (Avgång 30/11)
Scandic Alvik

STOCKHOLM, Sverige

Gustavslundsvägen 153, 167 51 Bromma
08 517 661 00
www.scandichotels.com/hotels/sweden/stockholm/scandic-alvik