Hitta din resa

GREASE MALMÖ, 2 DAGAR


   

 

I oktober hade GREASE åter premiär på Nöjesteatern i Malmö. Denna klassiska succémusikal som välkomnar alla åldrar gjorde succé på Nöjesteatern 2006 och är nu tillbaka och rosas av publik och kritiker. Den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen! Nu åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska GREASE-känslan.

I rollen som Danny ser vi Anton Hagman, känd från bland annat Melodifestivalen. Rollen som Sandy spelar av Caroline Johansson Kuhmunen som redan som 19 åring gjorde debut på den svenska musikalscenen då hon spelade huvudrollen som Gabriella i High School Music mot David Lindgren och Kevin Borg. Vidare har man sett henne spela Anne Frank men även Sugar i   ”I hetaste laget”. Senast kunde vi se henne i TV-serien Jägarna.

I GREASE träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille.                 Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor?

I rollen som rektor Lynch ser vi omåttligt folkkära Lotta Engberg. Nu ska hon dansa loss som skolans rektor och aldrig har väl en rektor rockat med så sköna toner som nu!

Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – GREASE är en historia som kan upplevas om och om igen!

 


 

Visa program

DAG 1

Vi rullar mot Malmö för en trevlig teaterhelg. Vi stannar för rast utmed vägen, runt 14-tiden kommer vi till Malmö centrum, då blir det egen tid för lunch och kanske lite shopping.
Under eftermiddagen incheckning på vårt centralt belägna hotell, Radisson BLU, Östergatan 10. På kvällen åker vi till Nöjesteatern, där föreställningen börjar 19.00.
Efteråt tar vi oss åter med bussen till hotellet.

 

DAG 2

På morgonen njuter vi av hotellets goda frukost. Dagen är fri för egna strövtåg, 14.00 åker vi hemåt igen. Vi stannar och rastar utmed vägen. Åter hemma framåt kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-02-15 8+ 1.845 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Transfer Nöjesteatern t/r
  • Teaterbiljett (23/11 främre parkett rad 8-10, 15/2 främre parkett rad 12-13)

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 375:-                      
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Radisson Blu Hotel Malmö

MALMÖ, Sverige

Östergatan 10, 211 25 Malmö
040-698 40 00  
www.radissonblu.se/hotell-malmo

Våningar: 7  Rum: 229  Hiss finns.
Dusch/bad/wc, telefon, TV, radio och hårfön. Alla rum är rökfria.