Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

TRASSEL, KALMAR 1 DAG


   

 

”Trassel” på Krusenstiernska gården i Kalmar

Välkomna med till sommarens stora skrattfest!  Den prisbelönta komediförfattaren Ray Cooney återbesöker hotellrummet från sin klassiska fars ”Hotelliggaren” och skapar ännu ett perfekt upplägg för en skrattfylld publiksuccé i högt tempo full av komiska karaktärer, invecklade förvecklingar och rafflande upplösningar. Det blir en trasslig skrattfest med några av Sveriges roligaste skådespelare, under ledning av succéregissören Edward Af Sillén.

En förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (Mikael Torving) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (Sussie Eriksson) avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (Ola Forsmed) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (Robert Gustafsson) om hjälp. Det här blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka.

 


 

Visa program

DAG 1

Vi åker direkt till Kalmar, och kommer dit ca 12.30. Tid på egen hand för lunch och ev. shopping. Teatern börjar 15.30, hemresa direkt efter föreställningens slut ca 18.00.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-07-27 Mindre än 8 825 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Teaterbiljett (parkett)

 

Övrigt

Tillägg platsbiljett i bussen 30:-