Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

OLA SALO PÅ RONDO, GÖTEBORG 2 DAGAR


   

 

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark.

Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyante, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar. Nu är han äntligen aktuell med sin första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.

Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist

 


 

Visa program

Dag 1

Vi tar en paus på väg mot Göteborg, vi kommer fram på eftermiddagen. Därefter checkar vi in på vårt hotell, Liseberg Heden, Sten Sturegatan 1. På kvällen åker vi till Rondo, vi ska vara på plats vid 18 tiden för att äta en trerätters middag. Showen börjar 21.00 och pågår ca 1 timme och 45 minuter. Efter förställningens slut kör bussen oss åter till hotellet.

 

Dag 2

Frukost på hotellet. Dagen fri för egna strövtåg. Vid 10.30 möter bussen upp vid hotellet och kör till Nordstans köpcenter. Vid 14-tiden lämnar vi Göteborg. Vi stannar och rastar på vägen hem. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-03-30 Fullbokad 2.790 kr G Väntelista

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa i modern helturistbuss
  • 1 övernattning inkl. frukostbuffé
  • Showbiljett inkl. 3-rätters middag på Rondo
  • Transfer teatern t/r

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 500:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Liseberg Heden

GÖTEBORG, Sverige

Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg
031-750 69 00
liseberg.se/sv/hem/Boende/Hotell/Hotell-Liseberg-Heden/


Trådlöst internet (Wi-Fi), fritt inträde till gym, bastu och relax.