Hitta din resa

ARVINGARNAS KROGSHOW, GÖTEBORG 2 DAGAR


     

 

I höst firar Arvingarna sitt trettioårsjubileum med en helt ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg. Det blir en imponerande och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten fick de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. En skön mix av dans, pop, schlager och rock.  Det har blivit sex melodifestivaler, arton album och tjugotal placeringar på Svensktoppen. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en ny krogshow. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång..

Innan ridån går upp njuter du av en välkomponerad 3-rättersmiddag. Eftersom det är ett trettioårsjubileum serveras en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare. Följ med oss till Kajskjul 8 i Göteborg och upplev en unik kväll, det blir en storslagen sammanfattning av en sanslös karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. Efter showens slut kan man stanna kvar om man vill och ta ett glas i baren och njuta av sköna hits. Eftersom det är lördag kväll spelar dessutom deras DJ med möjlighet till dans.

 


 

Visa program

Dag 1

Vi tar en paus på väg mot Göteborg.
Vi åker direkt till vårt hotell, Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21. På kvällen avgår bussen till Kajskjul 8, vi ska vara på plats 18.00. Innan showen äter vi en välsmakande trerätters-middag. Showen avslutas ca 23.00, därefter är det bar och musik med möjlighet till dans. Bussen kör oss åter till hotellet efter showen, de som önskar stanna kvar därefter tar sig på egen hand till hotellet.

 

Dag 2

Frukost på hotellet. Dagen fri för egna strövtåg. Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Upphämtning 14.00 vid hotellet. Med en bensträckarpaus på lämpligt ställe når vi våra påstigningsorter framåt kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-11-09 Fullbokad 2.350 kr G Väntelista

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 1 övernattning med frukostbuffé
  • Transfer till Kajskjul 8 t/r
  • Showbiljett & trerätters- middag på Kajskjul 8

 

Övrigt

Tillägg avbeställningsskydd: 100:-
Enkelrumstillägg 550:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 2
Scandic Europa

GÖTEBORG, Sverige

Nils Ericsonsgatan 21, 404 29  Göteborg
031-751 65 00
www.scandic-hotels.se

Rum: 456 Hiss finns.
Alla rum har badrum med badkar och/eller dusch. Rummen har hårtork, telefon, strykjärn, strykbräda, TV med filmkanaler och fri trådlös internetuppkoppling.
Hotellet ligger centralt och har restaurang, bar, värdeskåp,gym, bastu och pool