Hitta din resa

VALLARNAS FRILUFTSTEATER 2019, 1 DAG


   

 

Välkomna med till årets stora skrattkalas på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg.

Föreställningen ”Stulen Kärlek” handlar om en godhjärtad men naiv inbrottstjuv (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla konst. En nyfiken värderingsman (Jojje Jönsson) får samtidigt upp ögonen, liksom konstens ägare (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg). Nyfikna grann-paret (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson) ränner ut och in ur huset och till slut är förväxlingarna maximala.

 


 

Visa program

DAG 1

På vår väg mot Falkenberg stannar vi till på Tallhöjdens Värdshus där en god lunch väntar. Färden fortsätter och i god tid innan föreställningen börjar är vi på plats vid Vallarnas Friluftsteater. Vi intar våra platser på parkett och låter nu gänget på scen bjuda oss på en livad kväll. I pausen finns möjlighet att köpa korv, glass, dryck mm i någon av kioskerna på området. När föreställningen är slut väntar bussen på oss och efter en kort rast på hemresan når vi snart våra hemorter igen.

OBS! Föreställning spelas oavsett väder. För allas trevnad råder paraplyförbud.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-08-10 Fullbokad 1.150 kr G Väntelista

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Lunch inkl måltidsdryck, kaffe o kaka
  • Teaterbiljett

 

Övrigt

Barn under 16 år 810:-

Tillägg platsbiljett i bussen 30:-

 

Kommentarer

Trotts dåligt väder vid start och fel på biljetterna så blev det en toppen resa. Solen sken i Falkenberg och vi fick mycket bra platser trots strul med biljetterna.
Trotts dåligt väder vid start och fel på biljetterna så blev det en toppen resa. Solen sken i Falkenberg och vi fick mycket bra platser trots strul med biljetterna.
Ewa