Hitta din resa

SÄSONGSTARTRESA 2020 TILL RIGA, 3 DAGAR


   

 

Följ med oss på en härlig 40-timmars kryssning till Riga med reseträff ombord. Vi åker med Tallink Siljas fartyg ”Isabelle”. Vi njuter av en god middag, show, underhållning, rundtur i Riga och bra shopping. Dessutom blir det information om årets spännande reseprogram med intressanta föreläsningar.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten – Stockholm

Vi tar rast på vår väg mot Stockholm. Vi åker direkt till Värtahamnen och vårt kryssningsfartyg Isabelle som avgår 17.00. Vi samlas för en välkomstdrink och lite information, därefter är det dags att avnjuta smörgåsbordet med tillhörande dryck (vin, öl eller alkoholfritt alternativ ). Nu har vi kvällen på oss att utnyttja allt utbud som finns på fartyget. Koppla av i relaxavdelningen, shoppa, se en underhållande show, dansa och ha kul. Passa på att fynda i taxfreebutikerna. Övernattning i trevliga hytter med dusch/wc.

 

DAG 2 Riga

Vi börjar med en guidad rundtur i Riga med buss. Efter rundturen är det tid för att gå på egen hand och uppleva staden. Strosa runt i de charmiga kvarteren. Här finns bra shopping, mysiga caféer och vacker arkitektur. På eftermiddagen träffas vi ombord för intressanta föreläsningar om kommande resor. Kvällen fri för egna aktiviteter!

 

DAG 3 Stockholm – Hemorten

Efter den vackra infarten i Stockholms skärgård samlas vi vid bussarna för färd mot våra hemorter. Vi gör uppehåll för lunch på vägen hem, hemma igen framåt kvällningen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-03-03 8+ 595 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Buss- och båtresa
  • Del i 2-bädds insideshytt, kategori B
  • Välkomstdrink
  • Smörgåsbord inkl. öl/vin/läsk                                                                                
  • Reseinformation
  • Rundtur i Riga med buss
  • Reseledare

 

Övrigt

Utsideshytt 300:-/person
Enkelhytt insides 300:-
Enkelhytt utsides 400:-
Frukost 132:-/väg
Buffé inkl. dryck (dag 2) 374:-
Avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

Pass krävs för alla (eller nationellt ID-kort med foto utfärdat av polisen), gäller även för barn. Det ska vara giltigt under hela resan. För svenska medborgare krävs inte visum.  Se mer information på Tallink Siljas hemsida: https://www.tallinksilja.se/bra-att-veta/resehandlingar

Minimiålder utan målsman: 18 år

VIKTIGT! Vi vill informera om en viktig förändring som Lettiska myndigheter har infört.

Alla passagerare måste informera oss om vilken typ av resehandling man har, pass eller nationellt id-kort samt resehandlingens nummer, utgångsdatum och utfärdandeland.

Detta krav är obligatoriskt för alla som reser till och från Riga/Stockholm from 19 maj 2019. Lämnas till Ramkvillabuss/Nilsbuss vid bokningstillfället!