Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

WEEKEND I STOCKHOLM, 3 DAGAR


   

 

Njut av ledighet i vår vackra huvudstad - ta bussen till Stockholm! Du blir till ett förmånligt pris körd till hotellet, slipper tänka på parkering och kan unna dig att bara att koppla av. Shoppinggatorna finns runt hörnet, det är nära till de smala gränderna i Gamla stan och till det stora utbudet av restauranger. Passa på att gå och titta på den där utställningen som du har hört talas om eller besöka museer. Valet är upp till dig själv.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten – Stockholm

Med paus utmed vägen till Stockholm är vi framme tidig eftermiddag. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Scandic Norra Bantorget, intill Drottninggatan centralt och bekvämt.

 

DAG 2 Stockholm

Spendera dagen som du själv önskar eller följ med på vår stadsrundtur med lokalguide i Stockholm. Vi får se de mest populära sevärdheterna och fina utsikter som till exempel vid Söders höjder. Turen avslutas sedan i centrum. Resten av dagen blir till vad du själv väljer att göra.
(På resan den 7-9/12 gör vi också besök vid någon julmarknad.)

 

DAG 3 Stockholm – Hemorten

Efter frukosten tar vi plats i bussen för en tur till Slottbacken och Gamla stan. Vi samlas igen under eftermiddagen då vi påbörjar hemresan. Efter en matpaus är vi snart tillbaka igen vid våra hemorter.


 

Dela med dig av resan

BOKA-TIDIGT

RABATT!

100:-

boka senast 25/2

Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-04-26 Mindre än 8 2.150 kr G Boka

 

Allt detta ingår i resans pris

  • Bussresa
  • 2 övernattningar med frukost
  • Stadsrundtur med lokalguide

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 420:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Scandic Norra Bantorget

STOCKHOLM, Sverige

Wallingatan 15, 111 24 Stockholm
08-517 670 00
www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-norra-bantorget


Scandic Norra Bantorget (f.d. Wallin Hotell) är idag ett 237 rum stort hotell beläget på Wallingatan 15, i närheten av Norra Bantorget i Stockholm.