Hitta din resa

JULMARKNAD I STOCKHOLM, 3 DAGAR


 

 

En weekend i Stockholm är alltid rätt, speciellt så här före jul! Vi bor mitt i centrum på Scandic Norra Bantorget. Från hotellet är det nära tillgång till alla populära sevärdheter i huvudstaden. Julmarknad pågår på olika platser och det är julpyntat med glitter och ljus i hela stan. Söndagen besöker vi julmarknaden på Drottningholms slott, strax utanför Stockholm. I en stämningsfull miljö pågår julmarknaden vid sidan av slottet och Drottningholms slottsteater. Här kan du hitta svenskt hantverk och småskaliga mattillverkare.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten  - Stockholm

Med stopp vid Stavsjö Krog är vi framme i Stockholm tidig eftermiddag. Vi kör direkt till hotellet som är beläget centralt på Wallingatan 15 och resten av eftermiddagen är på egen hand. Det är nära till shopping och restauranger och hotellet har också en egen restaurang.

 

DAG 2 Stockholm

Vi åker från hotellet genom den juldekorerade staden till Drottningholms slott som är beläget på Lovön i Mälaren. Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia har sedan 1981 sin officiella bostad i slottets södra länga. Under två dagar arrangeras det här en fantastisk julmässa med betoning på svenska hantverk och småskalig mat i en härlig miljö. Det arrangeras också visningar av den unika Drottningholms slottsteater från 1700-talet, den räknas som den bäst bevarade i världen. Efter ett besök bland julpynt och glöggdoft fortsätter vi mot city igen. Vi har nu också en lokalguide med på bussen som tar oss med på en guidad rundtur innan vi återvänder till hotellet igen. Eftermiddag och kväll på egen hand.

 

DAG 3 Stockholm – Hemorten

Måndag förmiddag finns det tid till shopping och egna aktiviteter i stan. 14.30 är det dags för hemfärd. Vi gör en paus för sen lunch på hemvägen och åker därefter till våra hemorter.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-12-07 Mindre än 8 2.270 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 2 övernattningar med frukostbuffé
  • Entré till Drottningholms julmarknad
  • Guidad rundtur i Stockholm

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 965:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

På egen hand på Drottningholm.Visning av teatern varje heltimme 11-15, Temavisning om julfirandet på 1700 talet.

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Scandic Norra Bantorget

STOCKHOLM, Sverige

Wallingatan 15, 111 24 Stockholm
08-517 670 00
www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-norra-bantorget


Scandic Norra Bantorget (f.d. Wallin Hotell) är idag ett 237 rum stort hotell beläget på Wallingatan 15, i närheten av Norra Bantorget i Stockholm.