Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

ANTIKSAFARI I DALSLAND, 3 DAGAR


   

 

I Dalsland finns en fantastisk natur och så finns det Antiksafari – perfekt att få uppleva det vackra landskapet och samtidigt kombinera detta med shopping på häftiga loppisar runt om i landskapet. Lyxa till vardagen med en weekendresa med loppisfynd, hotellvistelse och god mat! Antiksafari Dalsland har kartlagt de bästa av Dalslands loppisar, antikvitets- och secondhandbutiker.

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten – Dals Långed

Vi gör stopp för kaffe- och lunchpaus på vägen upp till Uddevalla. Där möter Antiksafariguiden upp och vi blir nu också guidade under resan. Utefter vägen stannar vi förstås på några loppisar innan vi kommer fram till Baldersnäs Herrgård i Dals Långed. Det är inte för inte som Baldersnäs har kallats för ”romantikens nedslag i Dalsland”. Från den vita pampiga huvudbyggnaden är utsikten över parken och Laxsjön rofylld och vacker. Efter incheckning träffas vi igen för lite mingel med mousserande vin och snacks och sedan gemensam middag. Här finns också möjligheter till bastu- och bubbelbad. 35 mil.

 

DAG 2 Utflyktsdag – Antiksafari

Kanske vill några följa med på en morgonpromenad före frukosten i det fina området. Vi får tid att äta långfrukost och göra oss beredda på trevlig utflykt. Förutom spännande loppisar på olika platser utmed vägen stannar vi också och dukar upp till en picknicklunch. Under eftermiddagen besöker vi Håverud, känt för den omtalade akvedukten och Dalslands kanal. Här kan vi också besöka loppis & antikvitet, kanalmuseum, tomtemuseum eller bara sätta sig och njuta. Efter en trevlig dag och kanske med en del inköpta fynd återvänder vi till vårt hotell i god tid för avkoppling innan kvällens middag. 15 mil.

 

DAG 3 Dals Långed - Hemorten

Efter en god frukost i lugn och ro, lämnar vi hotellet och fortsätter på en ny loppisrunda. Vi reser genom den dalsländska naturen med vackra vyer samtidigt som vi får tid till att fynda på de utvalda stoppen. Efter en resa med ett roligt och avkopplande innehåll tar vi avsked av vår lokalguide. Under hemresan stannar vi för matpaus utmed vägen. 35 mil.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-05-17 8+ 4.390 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 2 övernattningar med frukost
  • Lunch dag 1
  • Mousserande vin & snacks
  • 2 rätters middag dag 1 och 2
  • Picknick lunch inkl dryck, dag 2
  • Antiksafariguide i Dalsland
  • Utflykter enligt programmet

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 660:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Baldersnäs Herrgård

DALS LÅNGED, Sverige

BALDERSNÄS 22, 660 10 Dals Långed
0531-412 13
www.baldersnas.eu/