Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

FREDRIKSDALSTEATERN, 1 DAG


   

 

Ett nytt komikerteam i mästarklass gör entré i komikens högborg. Se ”VAR GOD DRÖJ! – En sjukhuskomedi i tiden” där Eva Rydberg för första gången har Allan Svensson vid sin sida på scen. Eva spelar en pensionerad och lätt förvirrad svensklärare och Allan spelar hennes kuvade make. Karin (Eva) har blivit inlagd på sjukhus och Gerd (Allan) tros i hastigheten vara läkare. Mitt i all förvirring uppenbarar sig en inspektör ifrån Landstinget…

I äkta Rydbergs-anda är föreställningen fylld av förvecklingar och dråpliga missförstånd och lockar fram rungande skrattsalvor. Häng med och låt dig roas!

 


 

Visa program

DAG 1

Vi gör en kort rast vid motell utmed vägen och är framme i Helsingborg vid 15-tiden. Vi stannar i centrum i den härliga sommarstaden med kontinental fläkt och får en stund för egna strövtåg. Bussen tar oss sedan till Fredriksdal och även här får vi lite egen tid. Med sina museer och trädgårdar bjuder Fredriksdal på upplevelser för alla åldrar, det är som att göra en utflykt tillbaka i tiden. Köp en påse bröstkarameller i stadskvarteren eller njut av en kopp kaffe under äppelträden. Vi intar sedan våra platser på den välkända friluftsteatern och klockan 18 börjar föreställningen. När den är slut väntar bussen på oss för färd mot hemorterna. Även på hemresan gör vi en kort rast.

OBS! Föreställningen genomförs i alla väder. Vid kraftig åska avbryts spelet och återupptas när åskvädret passerat. Med tanke på sikten för bakomvarande är paraplyn inte tillåtna.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2019-07-27 Mindre än 8 1.090 kr G Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Inträde till Fredriksdals Museer och Trädgårdar
  • Teaterbiljett

 

Övrigt

Barn under 16 år 760:-