Close Warning


Information: Vanliga frågor och svar inför din resa med anledning av coronaviruset. s mer här »

 

Hitta din resa

BOKMÄSSAN I GÖTEBORG, 1 DAG


 

 

Sydafrika, LÄS! LÄS! LÄS! Och Digital kultur.

Bokmässan är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen och 2020 genomförs den för 36:e gången.

Sydafrika är temaland och hedersgäst på Bokmässan 2020. Sydafrika och Sverige har nära relationer och starka förbindelser som sträcker sig tillbaka till 60-talet. Mässan kommer att lyfta dagens berättelser från ett litteraturrikt land med elva officiella språk, en framväxande kvinnokamp och många unga poeter.

LÄS! LÄS! LÄS! Då senare rapporter visar på minskad försäljning av barn- och ungdomslitteratur vill man genom detta tema lyfta fram vikten av läsning. Läsfrämjande insatser har alltid varit en prioriterad fråga på Bokmässan och i detta tema har man Läsrörelsen som huvudpartner.

Digital kultur Genom att möta barn och unga i den miljö där många av dem är - den digitala – vill Bokmässan bygga broar mellan läsning och digital kultur samt skapa förståelse mellan generationer. Oavsett läsning i böcker eller i nätbaserade miljöer är det fortsatt berättelsen som ska stå i fokus.

 


 

Visa program

DAG 1

På resan till Göteborg gör vi rast i Bollebygd och är framme vid Mässan ca 11.00. Enligt önskemål stannar vi till 16.30. Vi gör en rast även på hemvägen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2020-09-26 8+ 795 kr Boka

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • Inträde till Mässan

 

Övrigt

Barn under 16 år 560:-