Skip to main content

Mamma Mia The Party Göteborg 2 dagar

Nu är biljetterna till sista säsongen i Göteborg släppta!

I januari 2016 var det premiär på Tyrol i Stockholm och föreställningarna har gått med fullbokad taverna år efter år! Nu flyttar succén ”Mamma Mia The Party” till Rondo på Liseberg i Göteborg. Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu väntar partyt! 

Bli en del av detta fantastiska evenemang. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Rondo på Liseberg byggs om och förvandlas till en grekisk taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut.

Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du in i en MAMMA MIA - värld med en ny story och en medryckande stämning. Ta vid där filmen slutar och THE PARTY börjar. Du kommer in på den grekiska tavernan, det kommer att kännas som att du har hamnat på en grekisk paradisö! Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo! Ingen kväll är den andra lik, och ingen vet vart det ska sluta. Det beror helt enkelt på vart ABBA:s låtar tar oss!                                                  

Följ med till Nikos Taverna och upplev en härlig grekisk afton!

Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • DAG 1 Hemorten - Göteborg

    Vi pausar på vägen mot Göteborg och kommer till hotellet på eftermiddagen. Vi bor på centralt belägna Scandic Europa, Nils Ericsongatan 19. På kvällen åker vi till Rondo, vi ska vara på plats 19.00 och strax därefter börjar partyt. Festen pågår ca 4 timmar, efteråt kör bussen oss åter till hotellet. Men om du vill fortsätta parta så går det bra att stanna kvar och ta sig hem på egen hand.

  • DAG 2 Göteborg - Hemorten

    Frukost på hotellet. Dagen fri för egna strövtåg. Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Upphämtning 14.30 vid hotellet (avresa 25/11 hemresa 15.30). Lisebergs julmarknad pågår när vi reser i november och december. Hela parken byter skepnad och fylls av julstämning med granar, dekor och aktiviteter för både stora och små. Det blir klappjakt bland julmarknadens bodar, glöggdoft, vintervakna karuseller, skridskoåkning och mycket mer. För er som önskar följa med till Liseberg så rullar bussen dit på förmiddagen (öppettider på Liseberg ej fastställda när denna resan publiceras, entré ingår ej). Vi stannar och rastar på vägen hem, då kan du äta en bit mat eller ta en fika. Framåt kvällen är vi tillbaka vid våra påstigningsorter igen.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Scandic Europa
Alla rum har badrum med badkar och/eller dusch. Rummen har hårtork, telefon, strykjärn, strykbräda, TV med filmkanaler och fri trådlös internetuppkoppling. Hotellet ligger centralt och har restaurang,...