Skip to main content

LEGOLAND

LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barn i alla åldrar. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen. Nöjesparken förnyas hela tiden med sina över 60 miljoner legoklossar. Området är över 5 000 kvadratmeter stort med inom- och utomhusattraktioner för hela familjen, alla baserade på aktiv lek. Jättenyhet inför 2022 är LEGOLAND® Gallery, åtta nya LEGO-attraktioner och spektakulära nya LEGO-modeller i Minibåtarna väntar! De många nyheterna står i kreativitetens tecken! Se fram emot ett verkligt byggäventyr av färgsprakande, fantasifulla och fascinerande upplevelser i LEGOLAND® 2022.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • DAG 1 Hemorten - Kolding

    Vi reser från våra påstigningsorter under morgonen och låter bussen ta oss ner till Malmö och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn. Sedan går färden västerut över Stora Bältbron till Fyn. På resan över Fyn passerar vi HC Andersens stad Odense, sedan över Lilla Bältbron mot vårt slutmål Kolding där vi tar in på Comwell Kolding. Kvällen avslutas med gemensam middag. Öresundsbron-Kolding 25 mil.

  • DAG 2 LEGOLAND

    Efter frukost ger vi oss snabbt iväg till dagens mål Legoland. Ett besök på Legoland är lika roligt för vuxna som för barn. Vandra runt och beundra små hus och praktfulla slott inbäddade i vacker grönska. Här kan du se hela den stora världen i miniformat. Efter en heldag på Legoland är vi säkert trötta. Vi återvänder till vårt hotell i Kolding där middag väntar.

  • DAG 3 Kolding - Hemorten

    Efter frukost är vi redo för hemfärd. Nu lämnar vi Danmark för denna gång. Bussen tar oss mot hemorten och vi säger hej då efter tre roliga dagar. Kolding-Öresundsbron 25 mil.

Karta

Hotell

Comwell Kolding
Comwell Hotel Kolding är centralt beläget i centrala Danmark och har en vacker utsikt över Kolding stad och fjord. Hotellet ligger med gångavstånd till Marielunds skog, Koldinghus och slottssjön "Slot...