Skip to main content

Julen till Salo - Från oss alla till er alla

I årets julshow med Malmö Brandkår möter ni Ola Salo, Rickard Söderberg, Jenny Holmgren och ”The Choir on Fire”. Följ med oss till Skåne Arena i Lund och kom i riktig julstämning!


Ola Salo behöver väl egentligen ingen närmare presentation. Grabben från Rottne i Småland fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras. Sommaren 2022 har The Ark varit ute på en ”Reunion Tour”, utsålda hus & succé från Kiruna i norr till Ystad i söder. Våren 2019 spelade Ola Salo med sin egen show ”I takes a fool to remain sane” på Rondo i Göteborg och på Hamburger Börs i Stockholm. Showen hyllades av såväl publik som kritiker. Ola har även spelat roller i en rad musikaler, Kristina från Duvemåla (inhoppare för Peter Jöback), flera uppsättningar av Jesus Christ Superstar och i Hedwig and The Angry Inch.

Rickard Söderberg – denna stilsäkra vokalist gästar Malmö Brandkårs Orkester för andra gången! Rickard Söderberg är en mycket folkkär tenor, operasångare och även allsångsledare. Han har sjungit i flertalet uppsättningar på Malmö Opera. Men även gjort huvudroller i Köpenhamn, Hannover, San Francisco och Toronto.                                           

Jenny Holmgren en svensk musikalartist som vi känner från flertalet uppsättningar bland annat från Malmö Operans uppsättning av ”Så som i himmelen” där hon spelade Gabriella. På Göteborgsoperan gjorde hon den kvinnliga huvudrollen i ”Crazy for you”. I Stockholm har Jenny medverkat i ”Gentlemannen” på Oscarsteatern och senast ”Häxorna i Eastwick” på Cirkus. Hon har även medverkat i ett flertal musikaler runt om i Sverige.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • DAG 1 Hemorten - Lund

    Vi rullar mot Lund för en trevlig helg. Vi stannar för rast utmed vägen. Runt lunchtid kommer vi till Lunds centrum, då blir det egen tid för en bit mat och kanske lite shopping. På eftermiddagen incheckning på vårt trevliga hotell, Scandic Star, Glimmervägen 5. Innan vi beger oss till Skåne Arena så äter vi en gemensam middag på hotellet. Därefter rullar bussen mot arenan, julshowen börjar 19.00. Efter showen åker vi tillbaka till hotellet

  • DAG 2 Lund - Hemorten

    På morgonen tar vi sovmorgon och njuter av hotellets goda frukost. På förmiddagen lämnar vi hotellet och rullar hemåt. Vi stannar och rastar utmed vägen, hemkomst under eftermiddagen.

Avgångs- och hemkomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
KALMAR Rasta 07:00 19:15
NYBRO Busstationen 07:25 18:50
NYBRO Garaget Sågaregatan 13 07:30 18:45
ERIKSMÅLA Marknadsplatsen 07:50 18:25
LESSEBO Vårdcentralen 08:00 18:15
HOVMANTORP fd Köplusten, Centralgatan 18 08:10 18:05
VÄXJÖ Bussgaraget Rådjursvägen 08:40 18:35
ALVESTA Allbotorget 09:00 17:15
ÄLMHULT din-X, IKEA 09:45 16:30
OSBY Lars Dufva, Statoil 10:45 15:30

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/12Flera Julen till Salo - Från oss alla till er allaMer än 82 150:-BokaMer information

Hotell

Scandic Star Lund
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har de skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. I en ombonad och varm miljö tar de hand om allt från stora till små sällskap. Glim...