Skip to main content

Funny Girl, Malmö 2 dagar

Sanna Nielsen kommer tillbaka! 2020 gjorde hon succé i rollen som Broadwaystjärnan Fanny Brice i ”Funny Girl”. Musikalen är ett riktigt lyckopiller med Marianne Mörck som mamman, Mrs Brice. Räkna med fart och fläkt, färgsprakande shownummer, dans, humor och kostymprakt.

"Funny Girl" är musikalklassikern om den verkliga Broadwaystjärnan Fanny Brices liv. Hon sjöng och dansade på New Yorks glittriga teaterscener i början av 1900-talet.

Många minns Barbra Streisands kultförklarade rollporträtt av Fanny Brice från uruppförandet på Broadway och framförallt från den Oscarsbelönade filmen. Precis som den starka och oberoende Fanny gjorde på sin tid, vände också Barbra på könsrollerna och konventionerna i en värld regerad av män.

Sanna Nielsen, fick lysande recensioner för sin rollprestation vid premiären 2020. "Det ska bli så roligt att få ta på sig peruk och bli Fanny Brice igen. Jag har saknat henne och den energi hon gav mig. Ser fram emot att få spela henne i denna ljuvliga musikal igen, få sjunga de enorma låtarna och dessutom få komma tillbaka till Malmö och vackra Malmö Opera.” /Sanna 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • DAG 1 Hemorten - Malmö

    Vi rullar mot Malmö för en trevlig helg. Vi stannar för rast utmed vägen. Runt lunchtid kommer vi till Malmö centrum, då blir det egen tid för en bit mat och kanske lite shopping. På eftermiddagen incheckning på vårt centralt belägna hotell, Scandic S:t Jörgen, Stora Nygatan 35. Innan vi åker till Malmö Opera äter vi en gemensam 2-rätters middag på hotellet. ”Funny Girl” börjar 18.00. Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

  • DAG 2 Malmö - Hemorten

    På morgonen njuter vi av hotellets goda frukost. Dagen är fri för egna strövtåg, 14.00 åker vi hemåt igen. Vi stannar och rastar utmed vägen. Åter framåt kvällningen.

Karta

Hotell

Scandic S:t Jörgen
Här bor du mitt i stadskärnan, bara en kort promenad till många av stadens sevärdheter. Pausa en stund i den bekväma lobbyn och ta något uppfriskande att dricka. - Efter en dag fylld med upplevelser...