Skip to main content

Fredriksdalsteatern - "PANG I BYGGET!"

Äntligen är det dags!

John Cleese gav sin välsignelse och Fredriksdalsteatern i Helsingborg blir först i Europa med att presentera humorlegendens egen scenversion av Fawlty Towers - världens mest älskade komediserie.

På Fredriksdalsteatern kommer vi att få möta skådespelare som lyckas pricka in originalkaraktärernas tajming och få det engelska badhotellet att leva upp även på svenska - Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Ewa Roos som Mrs Richards och så förstås Håkan Mohede som Majoren.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Vi gör en kort rast vid motell utmed vägen och är framme i Helsingborg vid 16-tiden. Vi stannar i centrum i den härliga sommarstaden med kontinental fläkt och får en stund för egna strövtåg. Bussen tar oss sedan till Fredriksdal och även här får vi lite egen tid. Med sina museer och trädgårdar bjuder Fredriksdal på upplevelser för alla åldrar, det är som att göra en utflykt tillbaka i tiden. Köp en påse bröstkarameller i stadskvarteren eller njut av en kopp kaffe under äppelträden. Vi intar sedan våra platser på den välkända friluftsteatern och klockan 19 börjar föreställningen. När den är slut väntar bussen på oss för färd mot hemorterna. Även på hemresan gör vi en kort rast.
    OBS! Föreställningen genomförs i alla väder. Vid kraftig åska avbryts spelet och återupptas när åskvädret passerat. Med tanke på sikten för bakomvarande är paraplyn inte tillåtna.

Karta