Hitta din resa

Tyskland

SCHWARZWALD MED ALSACE & MAINAU, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.160 kr

  Schwarzwald utgörs av vidsträckta vyer, blommande ängar, präktiga bondgårdar, pittoreska hus med halmtak, god mat och vänliga människor. Området har gamla traditioner som rekreationsområde med hög bergsluft och friskt källvatten, men här finns också världens största gökur! En av våra utflykter går till blomsterön Mainau i Bodensjön, en annan till det franska vindistriktet Alsace.       

Läs mer och boka här

SHOPPING I BURG

1 dag , pris från 650 kr

  Våra dagsresor till Burg är fortfarande lika populära. Du åker med oss till staden Burg 7 km söder om Puttgarden och kan till ett rekordlågt pris kombinera en dagsutflykt med möjlighet till förmånliga inköp i Tyskland.    

Läs mer och boka här

VINPROVNING OCH SHOPPING I BURG, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.750 kr

  Vår populära resa till Burg finns naturligtvis med även i år! Under två dagar får du en härlig frukostbuffé, vinprovning, middag, möjlighet att shoppa samt en välsmakande avskedslunch. Ta med släkt och vänner på en trevlig tur till Tyskland!    

Läs mer och boka här

RÜGEN 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.780 kr

  Tysklands största ö Rügen bjuder på vacker natur, ändlösa sandstränder och en spännande historia. Vi bor mitt på ön i småstaden Bergen och upptäcker Rügen i lugnt tempo med buss och ångtåg.    

Läs mer och boka här

BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.380 kr

  Dags att besöka Berlin igen? Oavsett vilken årstid du reser till denna världsmetropol, så finns det alltid något nytt att se och uppleva! Tysklands huvudstad är kontrasternas stad - på samma gång en pulserande storstad och en gemytlig småstad. Njut av folklivet från en caféstol eller känn historiens vingslag på något av Berlins många muséer. I Berlin ska man bo centralt och det gör du med oss! Missa inte resan i början av augusti när folkfesten "Berliner Bierfestival" äger rum. Längs världens längsta Biergarten på Karl-Marx-Allee kan du prova öl från världens alla hörn. I oktober är det Oktoberfest-stämning på flera platser i Berlin och i december möter du en stad i julskrud. Shopping, konst, kultur, mat, nöjen - Berlin har alltid något för alla smaker!     

Läs mer och boka här

LÜBECK 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.780 kr

  Den charmiga och välbevarade staden Lübeck är alltid värd ett besök! Vi bor bra på Holiday Inn, alldeles intill den gamla stadskärnan med sevärdheter och shopping på bekvämt gångavstånd. På sommarresan 11-13/8 är det festival i stan med försäljning av mat och tysk öl från gatustånd samt musikunderhållning från utomhusscener.    

Läs mer och boka här

ROSTOCK 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.390 kr

  Rostock är inte bara känt för sin långsträckta julmarknad och trevliga stadskärna, staden har också en stor påskmarknad, som är i full gång på våra två april-resor! Du kan dessutom åka med oss till Rostock vid Kristi Himmelsfärdshelgen och i oktober. Vi har bra hotell med perfekta lägen mitt i centrum. På resorna i april och maj bor vi på Radisson Blu Hotel, i västra änden av gågatan Kröpeliner Strasse, och i oktober på Pentahotel, som ligger mitt på samma gågata. Du hinner med shopping, sevärdheter, mat och dryck på vår tredagarsresa. Någon av dagarna ges tillfälle till inköp på en stormarknad.    

Läs mer och boka här

RHEN-MOSEL 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.890 kr

  I floderna Rhen och Mosels grönskande dalgångar rinner vin och vatten i ljuvlig blandning. Äkta riddarborgar, genuina korsvirkesbyar och prunkande vinodlingar tävlar om din uppmärksamhet och vyerna är hisnande vackra. Du hinner också upptäcka trevliga Rüdesheim på egen hand.    

Läs mer och boka här

BREMER FREIMARKT 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.860 kr

  Bremens femte årstid – så kallas den stora folkfesten ”Bremer Freimarkt”, som firas i Bremen sedan år 1035. På hösten varje år är allt upp och ner i Hansastaden med stort nöjesfält, bayerskt öltält och hög stämning. Du hinner uppleva både Bremen och festen samtidigt som du bor förstklassigt.    

Läs mer och boka här

BREMER FREIMARKT 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.790 kr

  Bremens femte årstid – så kallas den stora folkfesten ”Bremer Freimarkt”, som firas i Bremen sedan år 1035. På hösten varje år är allt upp och ner i Hansastaden med stort nöjesfält, bayerskt öltält och hög stämning. Resan ger ett smakprov på Bremen med bra boende nära festområdet.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I ROSTOCK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.595 kr

  Rostock har blivit den riktigt klassiska julmarknadsstaden för oss svenskar och julmarknaden är känd för att vara en av de största och vackraste i Tyskland. Även i år har vi två hotell att välja på.  Hotel die Kleine Sonne, ett bra hotell av enklare typ med bra läge. Här ingår endast frukostpension. Pentahotel, ett mycket bra och omtyckt hotell som ligger direkt invid gågatan och här ingår middag båda kvällarna. Se datum nedan för respektive hotell. Hotellen kan inte ligga bättre till i förhållande till julmarknaden.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I HANNOVER, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.495 kr

  I hjärtat av Tyskland hittar vi Hannover som bjuder på flera julmarknader och då vi har två hela dagar på oss hinner vi i lugn och ro ta del av dem. Vårt hotell ligger centralt, inte långt från de olika marknaderna. En dag tar vi också en tur till närbelägna Goslars julmarknad, vackert inramad av den gamla staden.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I SCHWERIN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.795 kr

  Schwerin är Mecklenburgs äldsta stad och julmarknaden är uppdelad på torg och kringliggande gator. En enorm julgran strålar i all sin glans på Marktplatz och stadens vänorter står för folklore och landstypiska julklappstips. Vi bor på Inter City Hotel, en kort promenad från centrum.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I LÜBECK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.495 kr

  Glühwein och Niederegger marzipan!  Lübeck är kanske Tysklands allra mest kända julmarknad och en av världens äldsta i sitt slag. Någon närmare presentation behövs knappt.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I BREMEN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.990 kr

  Bremens mycket originella och maritima atmosfär garneras med över 150 julbodar som frestar med shopping. Rådhuset och Domen bildar historiska kulisser för den traditionsrika julmarknaden. Även här bor vi nära det mesta och låter oss väl smaka av allt som finns runtomkring.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I BRAUNSCHWEIG, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.695 kr

  Den över 300 år gamla julmarknaden i Braunschweig benämns som en av norra Europas absolut vackraste. Stånden byggs upp mitt i den gamla stadskärnan, med det medeltida torget, domkyrkan och borgen runtom och den historiska vallgraven är upplyst av ett vackert ljusspel.    

Läs mer och boka här

JULMARKNAD I CELLE, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.990 kr

  Celle, en favorit i repris. På de pittoreska, gamla gatorna lockar hundratals julbodar med lokala kulinariska läckerheter, konsthantverk, gammaldags karuseller och annat roligt. Detta är en trevlig julmarknad i en trevlig stad. Vi bor på Inter City Hotel, med gångavstånd till marknaden inne vid torget samt alla mysiga restauranger och caféer.     

Läs mer och boka här

NYÅR I BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 4.990 kr

  Berlin är en stad att åka till året om, så varför inte fira in det nya året i denna nöjesmetropol! Vi bor centralt på Park Inn vid Alexanderplatz, nära till shopping, nöjen och sevärdheter.     

Läs mer och boka här