Hitta din resa

Tyskland

SHOPPING I BURG, 1 DAG

1 dag , pris från 690 kr

  Våra dagsresor till Burg är fortfarande lika populära. Du åker med oss till staden Burg 7 km söder om Puttgarden och kan till ett rekordlågt pris kombinera en dagsutflykt med möjlighet till förmånliga inköp i Tyskland.     

Läs mer och boka här

VINPROVNING OCH SHOPPING I BURG, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.790 kr

  Ta med släkt och vänner på vår populära resa till Burg. Under två dagar får du en härlig frukostbuffé, vinprovning, middag, möjlighet att shoppa samt en välsmakande avskedslunch.     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

ROSTOCK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.190 kr

  Rostock är inte bara känt för sin långsträckta julmarknad och trevliga stadskärna, staden har också en stor påskmarknad, som är i full gång på våra marsavgångar! Du kan också åka med oss till Rostock vid Kristi Himmelsfärdshelgen i maj. Vi har bra hotell med perfekta lägen i centrum. På resan 23-25/3 bor vi på Pentahotel, mitt på gågatan Kröpeliner Strasse, och på övriga resor på Radisson Blu Hotel som ligger i västra änden av samma gågata. Du hinner med shopping, sevärdheter, mat och dryck på vår tredagarsresa. Någon av dagarna ges tillfälle till inköp på en stormarknad.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.130 kr

  Dags att besöka Berlin igen? Oavsett vilken årstid du reser till denna världsmetropol, så finns det alltid något nytt att se och uppleva! Tysklands huvudstad är kontrasternas stad - på samma gång en pulserande storstad och en gemytlig småstad. Njut av folklivet från en caféstol eller känn historiens vingslag på något av Berlins många muséer. I Berlin ska man bo centralt och det gör du med oss! Missa inte resan i början av augusti när folkfesten "Berliner Bierfestival" äger rum. Längs världens längsta Biergarten på Karl-Marx-Allee kan du prova öl från världens alla hörn. I oktober är det Oktoberfest-stämning på flera platser i Berlin och i december möter du en stad i julskrud. Shopping, konst, kultur, mat, nöjen - Berlin har alltid något för alla smaker!     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

SCHWARZWALD MED ALSACE & MAINAU, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.030 kr

  Schwarzwald utgörs av vidsträckta vyer, blommande ängar, präktiga bondgårdar, pittoreska hus med halmtak, god mat och vänliga människor. Området har gamla traditioner som rekreationsområde med hög bergsluft och friskt källvatten, men här finns också världens största gökur! En av våra utflykter går till blomsterön Mainau i Bodensjön, en annan till det franska vindistriktet Alsace.       

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

RÜGEN 4, DAGAR

4 dagar , pris från 3.730 kr

  Tysklands största ö Rügen bjuder på vacker natur, ändlösa sandstränder och en spännande historia. Vi bor mitt på ön i småstaden Bergen och upptäcker Rügen i lugnt tempo med buss och ångtåg.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

RHEN-MOSEL, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.850 kr

  I floderna Rhen och Mosels grönskande dalgångar rinner vin och vatten i ljuvlig blandning. Äkta riddarborgar, genuina korsvirkesbyar och prunkande vinodlingar tävlar om din uppmärksamhet och vyerna är hisnande vackra. Du hinner också upptäcka trevliga Rüdesheim på egen hand.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

BREMER FREIMARKT, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.830 kr

  Bremens femte årstid – så kallas den stora folkfesten ”Bremer Freimarkt”, som firas i Bremen sedan år 1035. På hösten varje år är allt upp och ner i Hansastaden med stort nöjesfält, bayerskt öltält och hög stämning. På vår fyradagarsresa hinner du uppleva både Bremen och festen samtidigt som du bor förstklassigt.     

Läs mer och boka här