Hitta din resa

Tyskland

BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.280 kr

  Dags att besöka Berlin igen? Oavsett vilken årstid du reser till denna världsmetropol, så finns det alltid något nytt att se och uppleva! Tysklands huvudstad är kontrasternas stad - på samma gång en pulserande storstad och en gemytlig småstad. Njut av folklivet från en caféstol eller känn historiens vingslag på något av Berlins många muséer. I Berlin ska man bo centralt och det gör du med oss! Missa inte resan i början av augusti när folkfesten "Berliner Bierfestival" äger rum. Längs världens längsta Biergarten på Karl-Marx-Allee kan du prova öl från världens alla hörn. I oktober är det Oktoberfest-stämning på flera platser i Berlin och i december möter du en stad i julskrud. Shopping, konst, kultur, mat, nöjen - Berlin har alltid något för alla smaker!     

Läs mer och boka här

SHOPPING I BURG, 1 DAG

1 dag , pris från 690 kr

  Våra dagsresor till Burg är fortfarande lika populära. Du åker med oss till staden Burg 7 km söder om Puttgarden och kan till ett rekordlågt pris kombinera en dagsutflykt med möjlighet till förmånliga inköp i Tyskland.     

Läs mer och boka här

SCHWARZWALD MED ALSACE & MAINAU, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.280 kr

  Schwarzwald utgörs av vidsträckta vyer, blommande ängar, präktiga bondgårdar, pittoreska hus med halmtak, god mat och vänliga människor. Området har gamla traditioner som rekreationsområde med hög bergsluft och friskt källvatten, men här finns också världens största gökur! En av våra utflykter går till blomsterön Mainau i Bodensjön, en annan till det franska vindistriktet Alsace.       

Läs mer och boka här

ROSTOCK, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.680 kr

  Rostock är inte bara känt för sin långsträckta julmarknad och trevliga stadskärna, staden har också en stor påskmarknad, som är i full gång på våra marsavgångar! Du kan också åka med oss till Rostock vid Kristi Himmelsfärdshelgen i maj. Vi har bra hotell med perfekta lägen i centrum. På resan 23-25/3 bor vi på Pentahotel, mitt på gågatan Kröpeliner Strasse, och på övriga resor på Radisson Blu Hotel som ligger i västra änden av samma gågata. Du hinner med shopping, sevärdheter, mat och dryck på vår tredagarsresa. Någon av dagarna ges tillfälle till inköp på en stormarknad.    

Läs mer och boka här

VINPROVNING OCH SHOPPING I BURG, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.790 kr

  Ta med släkt och vänner på vår populära resa till Burg. Under två dagar får du en härlig frukostbuffé, vinprovning, middag, möjlighet att shoppa samt en välsmakande avskedslunch.     

Läs mer och boka här

RÜGEN 4, DAGAR

4 dagar , pris från 3.880 kr

  Tysklands största ö Rügen bjuder på vacker natur, ändlösa sandstränder och en spännande historia. Vi bor mitt på ön i småstaden Bergen och upptäcker Rügen i lugnt tempo med buss och ångtåg.    

Läs mer och boka här

LÜBECK, KÖPENHAMN & VISBY, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 5.990 kr

  Följ med på en härlig kryssning där vi upplever trivsamma Lübeck, storstadspulsen i underbara Köpenhamn och  där vi även gör strandhugg på Gotland som en extra bonus. Historiens vingslag känns i Lübeck, drottningen av Hansan, med fem gotiska kyrkor, sju kyrkspiror och den gamla stadsdelen helt omgiven av vatten. Gamla stan är både världsarvsklassad och trivsam med restauranger, caféer och butiker och mängder av små, lugna gränder. För fikafantasten är ett besök hos marsipanmästaren Niederegger ett måste.  Lübeck och mysiga badorten Travemünde hör ihop och det är också här Birkas fartyg lägger till, mitt på strandpromenaden. Kontinentalt och ändå nära, både traditionellt och trendigt. Upplev Köpenhamns olika ansikten under en dag! Vakna upp med den lilla sjöjungfrun på ena sidan och färgstarka Nyhavn på den andra.  En extra bonus är ett strandhugg på solskensön Gotland. Strosa omkring i rosornas och ruinernas stad Visby eller se mer av den mångfacetterade ön med klintar, raukar, fiskebyar och långa sandstränder. Vill du se och uppleva ännu mer av resmålen är du välkommen på någon av våra populära utflykter med buss, båt, till fots eller på cykel. Allt toppas med en hel värld av upplevelser ombord. God mat, underhållning, shopping och havsutsikt från absolut första parkett. Låt oss få ta hand om dig i några dagar. Kom till dukat bord, unna dig en spa-behandling och träffa nya vänner.    

Läs mer och boka här

RHEN-MOSEL, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 8.100 kr

  I floderna Rhen och Mosels grönskande dalgångar rinner vin och vatten i ljuvlig blandning. Äkta riddarborgar, genuina korsvirkesbyar och prunkande vinodlingar tävlar om din uppmärksamhet och vyerna är hisnande vackra. Du hinner också upptäcka trevliga Rüdesheim på egen hand.    

Läs mer och boka här

BREMER FREIMARKT, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.980 kr

  Bremens femte årstid – så kallas den stora folkfesten ”Bremer Freimarkt”, som firas i Bremen sedan år 1035. På hösten varje år är allt upp och ner i Hansastaden med stort nöjesfält, bayerskt öltält och hög stämning. På vår fyradagarsresa hinner du uppleva både Bremen och festen samtidigt som du bor förstklassigt.     

Läs mer och boka här