Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

Norge

JUL I VRÅDAL, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 5.390 kr

  Vi återvänder till Vrådal i Norge för att fira jul. Här väntar en stämningsfull och trivsam jul med ett varierat program. Under dagarna ordnas det utflykter och på eftermiddagar och kvällar bjuds det på underhållning och även dans.  Att bli bortskämd en julhelg känns bra, du kan koppla av bestyren och känna dig helt ledig. Har vi tur så finns det här i Telemarken gott om snö. Vem vet? Det kan ges tillfälle till en skidtur för den som önskar.    

Läs mer och boka här

VINTERÄVENTYR OCH NORRSKEN I NORDNORGE, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 12.890 kr

  Följ med oss till Alta en av de nordligaste städerna i Norge och den största staden i Finnmark. Arktiska vidder, ett gnistrande vinterparadis oftast med mycket snö. Vi kommer att få lära känna den samiska kulturen, besöka Alta museum och smutta på en drink på Sorrisniva Igloo ishotell. Vi får uppleva fantastiska äventyr såsom promenad med snöskor, isfiske och även åka eller köra hundspann. Det är inte heller helt osannolikt att vi får uppleva det fantastiska norrskenet som ofta sprakar på himlavalvet här uppe.    

Läs mer och boka här

RÖROS VINTERMARKNAD, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 8.950 kr

  Att besöka Röros Marknad är en upplevelse man bör unna sig att göra minst en gång i livet. Vintermarknaden är en norsk begivenhet sedan 1854 med över 250 utställare och runt 75 000 besökare varje år.  Det bjuds på slädturer, folkliv i folkdräkter, handel, kultur, musik, dans och traditioner som inte går att finna någon annanstans! Och vi bor i Röros med gångavstånd från marknaden.    

Läs mer och boka här