Hitta din resa

Norge

BOKA-TIDIGT

RABATT!

VIKINGAKRYSSNING MED ISLAND OCH FÄRÖARNA, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 11.720 kr

  Har du drömt om att korsa den mäktiga Nordatlanten i Vikingarnas farvatten. På denna resa följer vi vikingarnas rutt förbi Norge, Shetlandsöarna, Färöarna och slutligen sagornas och vulkanernas ö Island. En spännande och annorlunda resa där du upptäcker nya fascinerande platser som kommer att ge dig minnen för livet!    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

SVALBARD, 6 DAGAR

7 dagar , pris från 18.390 kr

  Halvvägs mellan Norges fastland och Nordpolen ligger ögruppen Svalbard – en av världens mest storslagna vildmarker. Midnattssolens strålar lyser på gnistrande is och snötäckta bergstoppar.  Har man tur kanske man ser Arktis konung, isbjörnen, som ståtligt vandrar över isen. Svalbardrenen och fjällräven bär fortfarande sin vinterpäls. På isarna kan man ofta se valross och säl. Svalbard är ett paradis för fågelskådare. Följ med oss nu i maj när vinter och vår möts och få det bästa från båda årstiderna. Det är en häftig upplevelse att vara där när Svalbard vaknar till liv och solen börjar titta fram.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

NORSKA HÖJDPUNKTER, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.490 kr

  Trollstigen – Norges kanske mest berömda serpentinväg. Geirangerfjorden, en av världens vackraste fjordar, kom 2005 med på UNESCOS världsarvslista. En av höjdpunkterna är båtresan med Hurtigruten från Geiranger till Ålesund. Gudbrandsdalen och ”Rosornas stad” Molde. Allt detta och mer därtill får du uppleva på vår resa.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

NORDKAP BUSS/FLYG, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 12.100 kr

  En sagolikt vacker resa till Europas utpost mot norr. Midnattssolens, de oändliga viddernas, fjällens och renarnas land. Ett minnesrikt besök på Nordkapsklippan hör till en av resans höjdpunkter. Utsikten över norra Ishavet kommer att bli ett minne för livet!     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

LOFOTEN-HURTIGRUTEN, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 11.000 kr

  I norra Norge, vid Vestfjordens västsida ligger Lofoten som bjuder på otroliga naturkontraster. Ögruppen är uppskuren av djupa fjordar och trånga sund. Landskapet är dramatiskt och bergigt, men har på ön Vestvågö vidsträckta fält och åkrar. Mellan Stokmarknes och Svolvaer åker vi med den världsberömda Hurtigruten, en resa på drygt 3 timmar.     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

HARDANGERVIDDA & HURTIGRUTEN, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.790 kr

  Vi åker genom Norges största nationalpark och Nordeuropas största högfjällsplatå, Hardangervidda. Underbara vyer, ett mäktigt vattenfall och en otroligt vacker sjöresa med Hurtigruten. Från Norges västligaste och kanske charmigaste stad, Florö till Bergen. Det och mycket mer får du se och uppleva på denna resa.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

INLANDSBANAN - HURTIGRUTEN, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 7.550 kr

  Få resor erbjuder så mycket spänning, skönhet och omväxling som den här. Under resan ser vi höga berg och djupa dalar, tät skog och öppna landskap. Vi reser med klassiska Inlandsbanan och lika klassiska Hurtigruten. Välkomna med på en oförglömlig resa!    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

JÄMTLAND & TRONDHEIM, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 7.340 kr

  En trevlig kombination av resmål väntar i Sverige och i Norge! Vi besöker Frösön som bjuder på vacker utsikt över Storsjön och fjällvärlden. I Tännforsen väntar ett av Sveriges största vattenfall- fantastiskt att se! I Norge upplever vi Trondheim och Nidarosdomen.  En resa med vacker natur av fjäll, sjöar och städer av klass. Vi gör trevliga stopp för luncher och besöksmål. Vårt boende i Jämtland är centralt i Östersund.    

Läs mer och boka här