Hitta din resa

Sverigeresor

MACKEN, GÖTEBORG 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.995 kr

  Macken - TV-serien på scen Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.   Macken – Roy’s & Roger’s Bilservice visades på TV första gången hösten 1986. Serien gjorde Galenskaparna och After Shave folkkära. Sista avsnittet i serien sågs av 3,6 miljoner tittare. Därefter har serien repriserats ett antal gånger i SVT och haft över miljonen tittare varje gång. Lorensbergsteatern fyller 100 år och Macken fyller 30 år. Det är värt att firas! Medverkande i Macken – TV-serien på scen är: Knut Agnred, Anders Eriksson, Claes Eriksson, Per Fritzell, Jan Rippe Lasse Beischer & Charlott Strandberg Medverkar gör också: Den Ofattbara Orkestern XL under ledning av Anders Ekdahl.    

Läs mer och boka här

THE PHANTOM OF THE OPERA, STOCKHOLM 2 DAGAR

2 dagar , pris från 3.295 kr

  Världens mest storslagna musikal har gjort fullständig succé på Cirkus i Stockholm. Premiären ägde rum i september 2016 har sedan dess gått för utsålda hus hela hösten. Publiktrycket är hårt så nu förlängs succén ytterligare och nya föreställningar släpps upp i april och maj. Passa på att säkra dina biljetter redan nu! PETER JÖBACK spelar titelrollen som The Phantom, en roll som han hyllats för både i Londons West End och på Broadway i New York. Han är en av de mycket få som gjort rollen på båda sidor om atlanten: L’OPÉRA GARNIER i PARIS är det majestätiska op­erahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan The Phantom och balettdansösen Christine Daaé.    

Läs mer och boka här

GAMLA KASSAN OCH KULLABYGDEN

1 dag , pris från 1.050 kr

  Vi kör söderut och kommer till Trästället i Tyringe. Vid ankomsten serveras förmiddagskaffe före besöket i den populära butiken som har ett stort utbud av inredningsartiklar och trädgårdsdetaljer. Mot Landskrona och Gamla Kassan som uppfördes av borgmästaren Bernhard Oelreich 1754. År 1760 förvärvades fastigheten av ”kronan” och först 1956 övergick den i privat ägo och en omfattande renovering genomfördes. Idag är huset varsamt renoverat igen till 1700-talsstil och välfyllt av konst och antikviteter. Det är Joakim Bengtsson, känd från SVT´s Antikrundan, som är ägare och som tar emot vår grupp för besök. Joakim visar och berättar intressant om de vackra tingen och inredningsdetaljer som finns.  Kan hända att det blir tillfälle till köp, det finns saker till salu. Nöjda efter trevlig underhållning passar det bra med lunch. Vi åker till restaurang Pumphuset i Borstahusen, beläget intill havet där vi njuter av både mat och utsikt. Utmed vackra vägar är vi snart på Kullabygden där vi ska besöka Peter på Kullabygdens Keramik i Nyhamnsläge. Här har familjen tillverkat keramik i mer än 100 år och han visar och berättar för oss om keramikens hantverk.  Peter har också en butik där han säljer sina krukor och kärl som passar utmärkt antingen till köket, som inredning eller också till trädgården. Kaffesugna? Det råder vi strax bot på! Efter att ha färdats utmed natursköna kustvägen mellan Vegeholm och Farhult i Kullabygden kommer vi till Albertsgården, en bondgård från 1800-talet belägen längs med byvägen i Norra Häljaröd. Här, i den vackra gammaldags miljön, dricker vi vårt eftermiddagskaffe med dopp, bakat efter mormor Annas recept. Resan fortsätter de sista milen hem efter en dag utmed vackra vägar och trakter samt trevliga besök. (2016 års hemliga vårutflykt)  

Läs mer och boka här

ULLARED, 1 DAG

1 dag , pris från 270 kr

  Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. Gekås är också Skandinaviens största varuhus med en affärsyta på 35.000 kvm. Målsättningen är att erbjuda ett brett utbud av varor och du kan vara säker på att hitta varor till låga priser, alla dagar, året om. Häng med - det lönar sig!     

Läs mer och boka här

MARGRETETORPS TRÄDGÅRDSMÄSSA

1 dag , pris från 595 kr

  Detta är den självklara starten på sommaren: Följ med till trädgårdsmässan på vackra Margretetorps Gästgifvaregård, beläget mellan Båstad och Ängelholm. Botanisera bland produkter inom trädgård, inredning och mat och dryck. Låt dig inspireras av nyheter och trender till den egna täppan.    

Läs mer och boka här

TATTOO, MALMÖ 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.590 kr

  Välkomna till ett av världens större inomhustattoo. Underhållning med några av världens främsta & mest professionella militärorkestrar, musik, show & dans i världsklass! Vi får även njuta av Helen Sjöholm som uppträder tillsammans med de 600 musikerna.    

Läs mer och boka här

TATTOO, MALMÖ 1 DAG

1 dag , pris från 890 kr

  Välkomna till ett av världens större inomhustatoo. Underhållning med några av världens främsta & professionella militärkorkestrar, musik, show & dans i världsklass! Vi får även njuta av Helen Sjöholm som uppträder tillsammans med de 600 musikerna.    

Läs mer och boka här

GÖTA KANAL

1 dag , pris från 1.090 kr

  Att färdas med passagerarbåt längs natursköna Göta kanal blir ett minne för livet. En resa man gärna gör om. Upplev landskapsidyllen med sommardofter och vackra kanalmiljöer. En innehållsrik dag väntar dig som följer med.    

Läs mer och boka här

VÄRMLAND 4 DAGAR

4 dagar , pris från 5.220 kr

  Upplev Värmland i Maj! Då grönskar det fint i Rottnerosparken och Mårbackas park är ljuvlig med alla lökväxter som blommar. Lägg därtill utsikten utmed Fryken, vackert som en dag. Fler intressanta besök väntar. Vad sägs om Nobelmuseet, Lars Lerins konsthall och alla bilar i Mercedesladan. Det är som bäddat för härliga och trevliga dagar. Välkomna med till ”Ack Värmeland du sköna”!    

Läs mer och boka här

MIDNATTSSOLENS LAND 10 DAGAR

10 dagar , pris från 12.390 kr

  Är du hjälplöst förälskad i norra Sverige och Norge? Vill du uppleva Midnattssolen? Är du nyfiken på en härlig långresa med buss? Här är resan som tar dig till kända och okända platser i vårt avlånga land med möjligheter att utforska Lappland - "Europas sista vildmark". Många som åkt med Ramkvillabuss till Jokkmokks marknad och upplevt landskapet i vinterskrud har nu tillfälle att uppleva en sommarresa också. Här är den - plus att det också blir upplevelser i Norge där naturen är så fascinerande och vacker... det är bara att packa väskan och följa med!    

Läs mer och boka här

LARS LERINS SANDGRUND, KARLSTAD 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.995 kr

  Följ med och se Sandgrund Lars Lerin konsthall i Karlstad. Den kände svenske konstnären och författaren har här utställningar och gästutställningar året om. Vi har eftermiddagen i Karlstad på egen hand och lördag förmiddag ägnar vi åt Sandgrund. Boende på Scandic Winn med bekvämt avstånd både till konsthallen och affärsgatorna i Karlstad.     

Läs mer och boka här

BOHUSLÄN 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.670 kr

  Vår resa till Bohuslän innehåller de berömda och klassiska besöksmålen. Vi kommer utmed vackra kustvägar till bl a till Fjällbacka där den kala och särpräglande naturen möter oss. Smögen... bryggpromenad och räkor. Tjörn med Skärhamn och restaurang Vatten och sillkonservernas ö Klädesholmen. I Uddevalla på fina Bohusgården blir vårt boende. Välkommen med på vår härliga sommarresa!    

Läs mer och boka här

GÖTA KANAL DELUX, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 3.850 kr

  En vidunderlig resa väntar ER som väljer att åka med oss på en av de stora kanalbåtarna på Göta kanal. Vi åker med M/S Wilhelm Tham, rederiets näst äldsta båt och även k-märkt. Det är som att kliva in i en annan värld och där resans mål inte är det viktigaste utan allt du får uppleva och se längs vägen. En perfekt kryssning för dig som önskar en annorlunda och rofylld minisemester. På båten är det helpension och en härlig sekelskiftsstämning som råder. Vi kommer att färdas med historiskt fartyg i en unik miljö utmed en av världens märkligaste vattenvägar och ett led i vattenförbindelsen mellan Sveriges två största städer. Den är 190 km lång och till största delen handgrävd.    

Läs mer och boka här

GRÄNNA & VISINGSÖ

1 dag , pris från 1.050 kr

  I Eksjö, på Lennarts konditori tar vi en morgonfika innan vi fortsätter mot Gränna.  När vi kommer fram till den berömda polkagrisstaden väntar färjan som tar oss över till Visingsö. Här möter vår lokalguide upp och vi sätter oss i bussen för en intressant rundtur på ön. På Restaurang Solbacken som är beläget vid hamnen äter vi lunch.  När vi är åter i Gränna besöker vi ett polkagriskokeri och gör ett besök på Grenna Museum där vi får en Andrévisning. Efter en innehållsrik dag styr vi hemåt igen.  

Läs mer och boka här

GULDRIKET & SAMELAND 6 DAGAR

6 dagar , pris från 7.490 kr

  Välkommen med till Västerbotten, landskapet i Norrland som sträcker sig från den vackra skärgården i öster till fjällen vid norska gränsen i väst. Här bjuder svenska naturen på flera smakprover. Outbyggda älvar, milsvida skogområden, skärgårdar med levande båtliv, många fiskesjöar och mäktiga fjäll. Resan passerar revy genom Sveriges landskap och flera trevliga besöksmål väntar utmed vägen. Bolinder Munktell, Svansele Vildmarkscenter, linbanetur Örträsk – Mensträsk och på hemvägen Höga Kusten och en tur i Stockholms skärgård. Vi blir också överraskade över att dygnet känns längre här i norr, det är ljust från arla morgon till långt in på kvällen, snudd på exotiskt för oss i södra Sverige!    

Läs mer och boka här

DALSLANDS KANAL 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.890 kr

  Följ med och upplev en av Europas vackraste vattenvägar, Dalslands kanal. En uppskattad resa som vi återkommer med!  Vi gör vi ett par trevliga besök också på Hunneberg och hos Sivans Osthandel. En härlig kortresa på 2 dagar!    

Läs mer och boka här

FLAGGAN I TOPP, KALMAR 1 DAG

1 dag , pris från 795 kr

  ”Flaggan i topp” på Krusenstiernska gården i Kalmar VÄLKOMMEN TILL ÅRETS JUBILEUMSKOMEDI! Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar. Det är dags för Valdemar (Per Svensson) och Elsa (Nadine Kirschon Blanck) att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken! Till Elsas glädje kommer hennes föräldrar på spontanbesök för att delta i firandet. Pappa Theodor (Allan Svensson) är en notoriskt kolerisk man. Inte har hans humör blivit bättre av att han haft oönskat sällskap av en viss Calle ”Matros” (Robert Gustafsson) på tåget på väg till Elsa. Det var sannerligen en odåga till karl, en man som Theodor bara vill glömma. När Valdemar samtidigt får ett sensationellt besked av sin gode vän advokat Kurt Sjöberg (Andreas Nilsson) , uppstår en knivig situation som Valdemar snabbt behöver ta sig ur. För nu är det flera gäster på väg in. Objudna och inbjudna. När dessutom den högst irriterande Calle ”Matros” plötsligt ringer på dörren hamnar Valdemar i stort bryderi och av olika skäl blir han inblandad i en härva av lögner som involverar en exfru, författaren Erik Helgers eller möjligen författarinnan Helga (Rachel Mohlin), en son, ytterligare en son, en kärlekstörstande husa (Jeanette Capocci) och, ska det visa sig, hans svärföräldrar. Ur denna förvirring och förvecklingssituation blir slutet både uppseendeväckande och kärleksfullt, uppriktigt och fint, om än dock förvånande och med en oväntad twist – för vem kunde tro det? Med vår stjärnspäckade ensemble och den härliga Kalmarpubliken blir det här en sommar värd att minnas. Det är 10 år sedan vi satte upp vår första sommarproduktion på Krusenstiernska teaterns vackra scen. Detta jubileumsår utspelar sig historien dessutom för exakt 100 år sedan. Tio år av underbar publik, glädje, sol och succéföreställningar i Kalmar - välkommen!    

Läs mer och boka här

HÖGA KUSTEN 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.990 kr

  Resan bjuder på sevärdheter i obeskrivligt vacker natur och miljö. Höga Kusten, där det norrländska höglandet möter havet, är ett särdrag i svensk natur och har med åren blivit ett begrepp för turister från när och fjärran. Våra upplevelser skiftar från besök i berömda parker och trädgårdar till båtfärd längs den dramatiska kustremsan och provsmakning av surströmming. Vi bor i Kramfors, mitt i natursköna Höga Kusten. Vi blir guidade i detta världsarvsområde och äter lunch på Höga Kusten-bron. På hemvägen bor vi i Uppsala och äter lunch i en av Sveriges mest pittoreska städer - Sigtuna! Följ med och upplev en riktig klassiker bland resor i Sverige!    

Läs mer och boka här

DANS PÅ BRÄNNÖ BRYGGA, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.440 kr

  Vem vill inte dansa på Brännö Brygga ute i Göteborgs Skärgård mitt i den svenska sommaren? Till Brännö åker vi med Kulturbåtarna och ombord njuter vi av en läcker skaldjursbuffé.  Vi bor i hjärtat av Göteborgs centrum där vi får tid att strosa runt på egen hand.    

Läs mer och boka här

FREDRIKSDALSTEATERN MED HOTELL-LIGGAREN

1 dag , pris från 990 kr

  Total förvirring, dråpliga kännetecken och riktigt goda skratt väntar oss i ett av sommarens måsten! Handlingen utspelar sig på ett hotell i London våren 1983. Det är en på ytan helt vanlig dag. Men skenet bedrar ...  Se Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Eva Rydberg, Fredrik Dolk, Kalle Rydberg med flera i en genuin fars skriven av Ray Cooney i översättning av Sven Melander.     

Läs mer och boka här

TÄLLBERG & DALARNA 4 DAGAR

4 dagar , pris från 6.290 kr

  Att bo fint i vacker natur i Tällberg är härligt. Från hotellet, intill Siljan, med milsvid utsikt över sjön, njuter vi av våra dagar i Dalarna. Detta är ett område som har mycket på sin repertoar. Vad sägs om Carl Larsson, Vasaloppsmuseet, Jobs handtryck och Hildasholm? På ditvägen besöker vi Skultuna messingsbruk och på hemvägen stannar vi i en av Sveriges idyller, Nora. Vi kommer också att bjudas på lite nostalgi på Skoindustrimuseet i Kumla, en rolig bit av svensk skoindustri. En resa med trevligt upplägg och boende.    

Läs mer och boka här

VALLARNAS FRILUFTSTEATER 2017

1 dag , pris från 995 kr

  Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter. Med sin otroliga pliktkänsla, sprudlande humör och galna upptåg intar han i sommar Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Sveriges vackraste utomhusteater gästas av hela humoreliten när det skapas en ny skrattfest. Fylld av förvirring, puttrig kärlek, sång och kanske lite dans! Ensemble: Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Mia Poppe, Mikael Riesebeck, Mikael Ahlberg, Niclas Strand, Ola Hedén, Kent Vickell och Sara Axelsson.     

Läs mer och boka här

HÄLSINGLAND 4 DAGAR

4 dagar , pris från 4.590 kr

  Namnet Hälsingland klingar välbekant av kultur och bevarade traditioner. Naturen är vacker med närhet till de blå bergen, älvarna och sjöarna. Vi bor i Bollnäs och under några dagar får vi uppleva Hälsingegårdar, fäbodliv och storslagna naturscener.    

Läs mer och boka här

ÖSTERBOTTEN MED ROVANIEMI, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 6.950 kr

  Är du på jakt efter det exotiska, intressanta eller rent av det sällsynta? Följ med och bli förtjust i Österbottens kustnejd med charmiga kuststäder och skärgård. Här kommer du säkert att hitta din favoritplats i världsarvsskärgården. Vi får uppleva Rovaniemi och efter två nätter i polcirkelområdet fortsätter resan i Sveriges kustband från Torneå-Haparanda ner till Falun.     

Läs mer och boka här

HÖGA KUSTEN MED BIRKA, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.995 kr

  Följ med på en alldeles unik kryssning från Stockholm längs Höga Kusten, upplev den vackra Norrlandskusten på ett helt nytt sätt! Sedan 2000 är Höga Kusten klassat som världsarv av UNESCO med en unik skärgårdsmiljö och världens högsta marina kustlinje. Landskapet präglas av landhöjningen som har varit kraftigare här än i övriga Skandinavien och som blir åtta millimeter högre för varje år.    

Läs mer och boka här

JÄMTLAND & TRONDHEIM, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 7.190 kr

  En trevlig kombination av resmål väntar i Sverige och i Norge! Vi bor vackert på Quality Hotel Frösö Park på Frösön med en bedårande utsikt över Storsjön och fjällvärlden. På jämtska betyder ordet kava ”att ta sig fram” i ur och skur och vid målet väntar belöningen. Och det kan man verkligen säga att vi får på denna resa. Här i Jämtland och i Trondheim bjuds vi på både vacker natur och intressanta besök.    

Läs mer och boka här

VEN 2 DAGAR

2 dagar , pris från 3.650 kr

  ”Flicka från Backafall” är kanske det första vi tänker på då vi hör namnet Ven, men denna sago-ö har, med sin spännande historia och fantastiska natur, fascinerat sina besökare i alla tider. Ön ligger mitt i sundet mellan Sverige och Danmark och här bor vi bra på trevliga Spirit of Hven Backafallsbyn. Både whiskyprovning och rundtur i deras eget destilleri ingår dessutom i besöket. Vi gör en rundtur på ön i deras typiska buss och får en intressant visning på Tycho Brahe. Det blir en trevlig weekend på en liten och naturskön ö.     

Läs mer och boka här

DALARNA MED DALHALLA 3 DAGAR

3 dagar , pris från 5.280 kr

  På vår resa till Dalarna får vi uppleva det fantastiska Dalhalla och njuta av den musikaliska föreställningen. Vi har trevliga stopp vid besöksmål och matställen på dit- och hemresan och vi bor nära till Dalhalla i Rättvik    

Läs mer och boka här

TJEJMILEN 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.350 kr

  På vår väg mot Stockholm rastar vi vid motell. Vid ankomst till Stockholm kör bussen direkt till Danicahallen där nummerlapparna hämtas. Sedan incheckning på fina Radisson Blu Royal Viking Hotel och resten av dagen är fri för egna aktiviteter. Lördag morgon - frukost och därefter beger vi oss till Gärdet, där starten sker. På söndag morgon efter frukost och utcheckning är det egen tid till kl 15.00. Vi gör paus vid ett motell på hemvägen.  

Läs mer och boka här

TREVLIGT I SKÅNE 2 DAGAR

2 dagar , pris från 3.295 kr

  Rosor växer det gott om i Trädgården på Bosjökloster! Trollenäs slott tar emot oss med storslagen miljö och interiör. Lund, Sofiero slott och Flädergården är andra besöksmål. Måltider på utvalda ställen och övernattningen på fina Örenäs slott! En resa med godbitar i gemytliga Skåne!    

Läs mer och boka här

VANDRA I FUNÄSDALEN, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.470 kr

  Följ med oss till Svenska Fjällen och vandra med vandringsledare! Vi bor på Hotell Funäsdalen, mitt i byn och har utsikt över både fjäll och sjö. En av dagarna erbjuder vi också en utflykt till den vackra norska staden Röros! Att vandra i vacker natur och att vistas i lugna och avkopplande miljöer är en resa för både kropp och själ. Häng med och hämta energi i den friska fjälluften.    

Läs mer och boka här

SKÖRDEFEST PÅ VISINGSÖ

1 dag , pris från 975 kr

  I Eksjö, på Lennarts konditori, tar vi en morgonfika innan vi fortsätter mot Gränna. På höstfagra Visingsö får vi uppleva vad som erbjuds av både odlade och tillverkade produkter. Under rundturen, som vår lokalguide tar oss med på, gör vi stopp vid olika försäljningsställen och under tiden njuter vi av både den vackra naturen och den historiska miljön. På restaurang Solbacken äter vi en sopplunch med efterätt. Vid hamnen pågår det också aktiviteter och här får vi tid innan det är dags att ta färjan tillbaka. Från Gränna fortsätter vi sedan direkt till våra hemorter.  

Läs mer och boka här

ÖLANDS SKÖRDEFEST

1 dag , pris från 975 kr

  Ölands Skördefest har något för alla. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och cafeer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter. "Sveriges skafferi" slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlarårets resultat.     

Läs mer och boka här

LES MISERABLES, JÖNKÖPING 1 DAG

1 dag , pris från 995 kr

  Upplev succémusikalen Les Misérables i Kulturhuset Spira! Med gripande handling och genial musik som går rakt in i hjärtat har Les Misérables år efter år blivit framröstad till en av världens bästa musikaler.  Musikalen bygger på Victor Hugos episka roman Samhällets olycksbarn och har sedan urpremiären 1980 setts av över 70 miljoner människor i 43 länder och på 22 språk. Och den slår fortfarande försäljningsrekord!  Les Misérables handlar om en mans kamp för att bryta med sitt forna liv och bygga ett nytt liv för sig själv och sin styvdotter i det efter-revolutionära Frankrike. Landet kokar av missnöjda studenter som hävdar sin rätt till frihet, jämlikhet och broderskap. Den före detta straffången Jean Valjean jagas av sin skoningslöse antagonist, polisman Javert efter att han brutit sin villkorliga frigivning. Han undviker att visa det intatuerade fångnumret 25601 samt att rapportera sig till polismyndigheterna. Detta gör att Javert gör till sin livsuppgift att fånga Valjean. Trots att han ständigt är rädd att avslöjas lyckas ändå Valjean bygga upp ett nytt liv där han bestämmer sig för att bara göra goda gärningar. Han lovar bland annat att ta hand om den döende arbetarkvinnan Fantines lilla dotter Cosette. I och med det tar hans liv en helt ny vändning... Smålands Musik & Teaters uppsättning görs i samarbete med Wermland Opera, som spelar Les Misérables till och med april 2017.    

Läs mer och boka här

BOKMÄSSAN I GÖTEBORG

1 dag , pris från 695 kr

  Bildning blir huvudtema för 2017 års bokmässa i Göteborg. Temat anknyter bland annat till reformationsåret 2017 ochSvenska kyrkan kommer att ha en större roll än vanligt på mässan. Dessutom kommer den finländska litteraturen att få stort utrymme med anledning av Finlands 100-årsjubileum som egen nation. ”Nordens största litteraturfest.” ”En plats för alla som älskar det skrivna ordet.” -så brukar det kunna låta när Bokmässan i Göteborg ska beskrivas.     

Läs mer och boka här

LEDIN - SKARPT LÄGE, STOCKHOLM 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.495 kr

  Tomas är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där alla hans odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte detta musikaliska lyckopiller!    

Läs mer och boka här

CATS, MALMÖ 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.890 kr

  En av världens mest älskade musikaler kommer till Malmö. Andrew Lloyd Webbers succéföreställning Cats som är baserad på T.S. Eliots ”Cats – de knepiga katternas bok”. Cats, en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway, hade världspremiär på New London Theatre 1981 och spelades sedan där under 21 rekordartade år. Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen. Både den ursprungliga Londonensemblen och Broadwayensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards, nu har även du chansen att få se denna fantastiska föreställning när den kommer till Malmö Arena.     

Läs mer och boka här

OSCARSREVYN, GÖTEBORG 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.995 kr

  Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten. På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag. Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa. Följ med oss och upplev en kväll fylld med gapskratt, skönsång och ren skär showglädje.     

Läs mer och boka här

THE SOUND OF MUSIC, MALMÖ 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.595 kr

  Följ med oss till Malmö och se ”The Sound of Music”. En musikalklassiker för hela familjen! Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset, något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Georg tycker inledningsvis inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Georg gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster och får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar. Elisa Lindström i rollen som Maria. Elisa har tävlat i Let´s Dance där hon (2016) vann och blev snabbt hela svenska folkets favorit. Hon blev dessutom Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015). 2013 vann hon tillsammans med sin kör TV 4s Körslaget. Hon har även vunnit Dansbandskampen i SVT med sitt dansband Elisa´s (2010). Christopher Wollter i rollen som Von Trapp. Sångare och skådespelare med en mängd huvudroller på de stora scenerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.    

Läs mer och boka här

JULWEEKEND I GÖTEBORG, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.170 kr

  Njut av ett par dagar i Göteborg!  Vi bor på trevliga Scandic Crown den 18/11 och på Scandic Opalen den 26/11. Liseberg - Sveriges största julmarknad - väntar med miljoner glittrande juleljus, doftande glögg och klingande julsånger.     

Läs mer och boka här

AFTER DARK, STOCKHOLM 2 DAGAR

2 dagar , pris från 1.995 kr

  Nu blir det Glitter, Glamour och Show på Oscarsteatern!   Efter helt utsålda hus i Göteborg hösten 2016 och en lika utsåld Sverigeturné våren 2017 är det äntligen dags för After Dark att inta Oscarsteaterns anrika scen i Stockholm. När Christer Lindarw och Lasse Flinckman tillsammans startade After Dark förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark. ”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.     

Läs mer och boka här

LEDIN - SKARPT LÄGE, STOCKHOLM 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.595 kr

  Tomas är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där alla hans odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte detta musikaliska lyckopiller!    

Läs mer och boka här

JILL JOHNSON - THAT´S LIFE, GÖTEBORG, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.990 kr

  Jill Johnson blir nästa storstjärna på The Theatre, Gothia Towers. Hösten 2017 sätter hon upp showen That’s life. – Jag skall göra en riktig Las Vegas-show med musiken jag är uppväxt med hemma på vinylspelaren, säger Jill Johnson. – Det blir show med ett storband på 16 personer plus komp. Jills ambition är att göra den amerikanska låtskatten rättvisa, förpackad i en fascinerande scenografi, med visuella bildlösningar och detta i en arena som möjliggör alla tänkbara Las Vegas-ambitioner i Sverige. En musikalisk resa från hennes intryck av klassiker som Frank Sinatra, Sammy Davies, Dean Martin och Nathalie Cole till dagens artister som Celine Dion, Bruce Springsteen och Beyonce, allt förpackat i storbandsskrud. Jills karriär som artist och låtskrivare, resorna till Nashville, flera säsonger med soloshowen JILL,  framgången med svt-serien ”Jills veranda” och nu senast som en av deltagarna i ”Så mycket bättre” har givit henne en position i branschen. Det kommer inte sparas på resurser när supershowen ska produceras. En känsla av prakt, swing och glädje där Jill framför sina absoluta favoritlåtar.    

Läs mer och boka här

NYÅRSRESA TILL STOCKHOLM & SKANSEN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.880 kr

  Följ med oss till huvudstaden och fira in nyåret på Skansen! Vi har tid på oss att njuta av den festliga helgen, vi bor 2 nätter på centralt hotell, det är bara att ta för sig av storstadens möjligheter….    

Läs mer och boka här

JOKKMOKKS MARKNAD 7 DAGAR

7 dagar , pris från 11.195 kr

  Det är populärt att följa med på vår resa till Jokkmokks marknad och redan nu erbjuder vi platser till 2018 års resa. Vi rekommenderar att åka den, ni kommer att få ett reseminne som lever kvar länge. Det är för oss i södra Sverige magiskt och exotiskt att komma upp och möta den stränga kylan och vintermörkret. Resans program innehåller mer än bara Jokkmokks marknad. Vi besöker naturligtvis Ishotellet, LKAB:s gruva, Jokkmokks Tenn och Ájtte museum. Vi åker genom inlandet norrut och upplever svenska vinterfjäll och hemåt följer vi E4:an med avstickare till bland annat Högakustenbron och Uppsala. Det blir stopp med jämna mellanrum då vi stannar vid trevliga mat- och fikaställen.    

Läs mer och boka här