Hitta din resa

Storstadsresor

BOKA-TIDIGT

RABATT!

BERLIN, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.130 kr

  Dags att besöka Berlin igen? Oavsett vilken årstid du reser till denna världsmetropol, så finns det alltid något nytt att se och uppleva! Tysklands huvudstad är kontrasternas stad - på samma gång en pulserande storstad och en gemytlig småstad. Njut av folklivet från en caféstol eller känn historiens vingslag på något av Berlins många muséer. I Berlin ska man bo centralt och det gör du med oss! Missa inte resan i början av augusti när folkfesten "Berliner Bierfestival" äger rum. Längs världens längsta Biergarten på Karl-Marx-Allee kan du prova öl från världens alla hörn. I oktober är det Oktoberfest-stämning på flera platser i Berlin och i december möter du en stad i julskrud. Shopping, konst, kultur, mat, nöjen - Berlin har alltid något för alla smaker!     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

PARIS, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 9.330 kr

  Följ med oss till Paris - modets, konstens och kulturens stad som får hjärtat att klappa och tiden att stanna! De små caféerna, restaurangerna och boulevarderna med sina boutiquer bidrar till en levande och romantisk atmosfär. I Paris finns hur mycket som helst att se och uppleva - vi ger dig tre hela dagar i denna fantastiska stad. På hemresan tar vi vägen om champagnestaden Reims och den vackra Moseldalen.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

PRAG, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 5.760 kr

  Prag är känd som den gyllene staden vid floden Moldau och av många ansedd som en av kontinentens vackraste huvudstäder. Historiens vingslag känns överallt och stadens arkitektur innefattar alla stilar från gotiska katedraler och barockpalats till jugendhus och modernistiska byggnader. Här finns trevliga restauranger och klassiska caféer, och ölälskaren passar givetvis på att prova några av Tjeckiens många ölsorter.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

RIGA-BALTIKUMS PARIS, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.200 kr

  Låt Riga överraska dig! En charmig och pittoresk stad som osar romantik. Med en landsbygd fylld av vackra slott, herrgårdar och palats. Lettlands huvudstad lockar fler och fler besökare från Europa. Välvårdad och vacker med Gamla stan som världsarv. Strosa runt bland butiker och mysiga caféer. En riktigt mysig stad som har allt du kan önska dig.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

HELSINGFORS, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.245 kr

  Välkommen, Tervetuloa Helsinkiin! Staden har en obestämd charm kryddad med influenser från Sverige, Ryssland och kontinenten. Strosa runt på Salutorget med all sin färgprakt, fullt av dofter och delikatesser från världens alla hörn.     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

SANKT PETERSBURG, 6 DAGAR

6 dagar , pris från 9.690 kr

  På 42 öar vid floden Nevas mynning ligger en av världens vackraste städer, den tidigare ryska huvudstaden Sankt Petersburg. Det är en kontrasternas stad med breda avenyer som korsas av hundratals gränder och kanaler. Få städer i världen kan visa upp en sådan mångfald av sevärdheter i form av ovärderliga konstskatter, praktfulla palats, kyrkor och monument.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

WARSZAWA - KRAKOW, 7 DAGAR

7 dagar , pris från 6.900 kr

  Polen, ett av våra närmaste grannländer, har ett dramatiskt förflutet och en spännande nutid. Vi besöker den moderna metropolen Warszawa och Krakow i sin kungliga prakt. Den berömda saltgruvan i Wieliczka står på programmet liksom koncentrationslägret Auschwitz. Dessutom får du ett smakprov på Torun och Gdansk. Vackra städer och intressanta sevärdheter ger dig en resa i tid och rum!     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

ROM, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 8.760 kr

  Alla vägar bär till Rom, hette det redan under Romarrikets storhetstid. På denna resa i den eviga staden täcker vi in ett panorama av Roms historia. Allt från klassisk romartid och de första kristna, över renässans, barock och den italienska statens skapande till dagens moderiktiga romare. Du får både intressanta guidningar av kunniga lokalguider och tid på egen hand. Vår reseledare är med under hela resan, hjälper dig tillrätta och ger tips.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

STOCKHOLM KONST & KULTUR, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 4.845 kr

  En av världens vackraste huvudstäder är Stockholm. Följ med oss dit! På vår resa har fyra dagar på oss att uppleva fina besöksmål, skärgårdskryssning och även få tid på egen hand. Vi bor centralt på Clarion Hotel Amaranten med gångavstånd till centrum. Välkomna med på en trevlig resa till charmiga Stockholm.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

MADRID MED TOLEDO, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 7.590 kr

  Spaniens huvudstad Madrid hälsar välkommen med ståtliga byggnader, vackra torg, imponerande museer och storstadsshopping. Upptäck det lokala köket på trevliga caféer, barer och restauranger. Vi gör också en utflykt till den medeltida huvudstaden Toledo.    

Läs mer och boka här