Hitta din resa

Kryssningar

SÄSONGSTARTSRESA MED BIRKA, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 495 kr

  Årets säsongstartresa går med Birka Cruises till Åland. Följ med oss på en härlig dygnskryssning, dansa till skön musik och ät gott. Dessutom blir det information om årets spännande reseprogram med bra bokningserbjudanden & tävling med fina vinster!    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

TALLINN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.200 kr

  Följ med till Tallinn och njut av den gamla Hansastaden. Du finner vackra vyer, imponerande gamla hus, kullerstensgator, konst- och designgallerier, mysiga caféer och antikaffärer. Besök guldkornet Gamla Stan, Nordens bäst bevarade stadsdel. Besök Domberget med den fantastiska utsikten över staden. Den rökelsefyllda Alexander Nevskij-katedralen skapar en magnifik stämning. Europas mest spännande museum hittar du nu i Flyghamnen. Tallinn är full av överraskningar!    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

RIGA-BALTIKUMS PARIS, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.200 kr

  Låt Riga överraska dig! En charmig och pittoresk stad som osar romantik. Med en landsbygd fylld av vackra slott, herrgårdar och palats. Lettlands huvudstad lockar fler och fler besökare från Europa. Välvårdad och vacker med Gamla stan som världsarv. Strosa runt bland butiker och mysiga caféer. En riktigt mysig stad som har allt du kan önska dig.    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

HELSINGFORS, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 1.245 kr

  Välkommen, Tervetuloa Helsinkiin! Staden har en obestämd charm kryddad med influenser från Sverige, Ryssland och kontinenten. Strosa runt på Salutorget med all sin färgprakt, fullt av dofter och delikatesser från världens alla hörn.     

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

VIKINGAKRYSSNING MED ISLAND OCH FÄRÖARNA, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 11.720 kr

  Har du drömt om att korsa den mäktiga Nordatlanten i Vikingarnas farvatten. På denna resa följer vi vikingarnas rutt förbi Norge, Shetlandsöarna, Färöarna och slutligen sagornas och vulkanernas ö Island. En spännande och annorlunda resa där du upptäcker nya fascinerande platser som kommer att ge dig minnen för livet!    

Läs mer och boka här

BOKA-TIDIGT

RABATT!

ÅBO OCH HELSINGFORS, 4 DAGAR

4 dagar , pris från 4.440 kr

  Det är en speciell känsla att färdas med de stora fartygen i den vackra skärgården. Naturen är så nära att det känns som om man kan sträcka ut handen och nudda skärgårdshusen… I Finland väntar trevliga dagar i städerna Åbo och Helsingfors. Vi kommer till idyllen Ekenäs, den lilla fiskebyn som i dag är en levande småstad och till den vackra bruksmiljön i Fiskars, där vi bland annat kan köpa den karaktäristiska saxen med orangefärgade handtag av plast.    

Läs mer och boka här