Hitta din resa

Aktivitetsresor

LEGOLAND 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.195 kr

  LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barn i alla åldrar. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen. Nöjesparken förnyas hela tiden och senaste åren har bland annat Star Wars™ och Polar Land blivit succéer. Inför 2016 byggdes ett nytt NINJAGO Land®. Området är över 5 000 kvadratmeter stort med inom- och utomhusattraktioner för hela familjen, alla baserade på aktiv lek.    

Läs mer och boka här

MÅ-BRA-RESA TILL KIRCHBERG 8 DAGAR

8 dagar , pris från 7.790 kr

  Följ med på en riktig må-bra-resa till gemytliga Kirchberg, en typisk tyrolerby inbäddad mellan mäktiga alptoppar i dalen Brixental och granne med den välkända skidorten Kitzbühel. Här ligger kyrkan mitt i byn, husen har blomsterprydda balkonger och vi möts av den österrikiska gästfriheten. Vi bor utmärkt på fyrstjärniga Hotel Zentral en kort promenad från byns centrum.     

Läs mer och boka här

TJEJMILEN 3 DAGAR

3 dagar , pris från 2.350 kr

  På vår väg mot Stockholm rastar vi vid motell. Vid ankomst till Stockholm kör bussen direkt till Danicahallen där nummerlapparna hämtas. Sedan incheckning på fina Radisson Blu Royal Viking Hotel och resten av dagen är fri för egna aktiviteter. Lördag morgon - frukost och därefter beger vi oss till Gärdet, där starten sker. På söndag morgon efter frukost och utcheckning är det egen tid till kl 15.00. Vi gör paus vid ett motell på hemvägen.  

Läs mer och boka här

VANDRA I FUNÄSDALEN, 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.470 kr

  Följ med oss till Svenska Fjällen och vandra med vandringsledare! Vi bor på Hotell Funäsdalen, mitt i byn och har utsikt över både fjäll och sjö. En av dagarna erbjuder vi också en utflykt till den vackra norska staden Röros! Att vandra i vacker natur och att vistas i lugna och avkopplande miljöer är en resa för både kropp och själ. Häng med och hämta energi i den friska fjälluften.    

Läs mer och boka här

MÅ-BRA-RESA TILL MALLORCA, 8 DAGAR

8 dagar , pris från 11.560 kr

  Följ med till härliga Mallorca där vi under en vecka aktiverar oss med uppiggande morgonpromenader, korta vandringar och trevliga utflykter. Vi bor utmärkt på fyrstjärniga Playa Esperanza Hotel direkt vid stranden. Vår reseledare och friskvårdskonsulent Cecilia Hedin inspirerar dig på ett lättsamt sätt till nya, goda vanor!    

Läs mer och boka här