Hitta din resa

SPANSKA FLUGAN, GUNNEBO SLOTT 1 DAG


 

 

Komedi på Gunnebo slott – en älskad tradition

Sommaren närmar sig med stormsteg och snart slår Gunnebo upp dörrarna till årets stora komedi – Spanska Flugan! I 15 år har Gunnebo sommarteater lockat med sång, dans och komik. Årets jubileumsföreställning görs av en stjärnspäckad ensemble med bland annat Sven Melander & Växjöbon Björn Elmgren.

Skrattpillret och klassikern Spanska Flugan är en mästerlig komedi och en av våra mest spelade genom tiderna. I huvudrollen som den hårt ansatte senapsfabrikören ser vi folkkäre Sven Melander, som gästar Gunnebo för första gången, liksom Ewa Roos, Reuben Sallmander och Hanna Hedlund. Detta kryddas av Göteborgs-estradörerna Stefan Ljungqvist och Hans Josefsson. Ensemblen består av Dramaten-stjärnor, musikalartister, scenrävar och göteborgsprofiler. Senapsfabrikören lever ett behagligt liv med sin hustru, tillika ordföranden i Göteborgs förening för stöd till ogifta mödrar. Plötsligt ger sig en gammal ungdomssynd tillkänna – dansösen Spanska Flugan, som har haft ett rendez-vous med den då unge senapsfabrikören. Det ryktas om en son…

 


 

Visa program

Program

Vi rullar mot Gunnebo Slott i Mölndal. Vi stannar för rast utmed vägen, med tillfälle att fika eller äta en bit mat. Föreställningen börjar 14.00 och pågår ca 2,5 timme inkl. paus.

Hemresa direkt efter föreställningens slut.

Vi tar en kort paus på vägen hem. Hemkomst till respektive påstigningsort på kvällen.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
Inga avgångar just nu...

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa i modern helturistbuss
  • Biljett till föreställningen (läktare)

 

Övrigt

Tillägg platsbiljett i bussen 30:-