Close Warning

Vi vill bara påminna våra resenärer om att alltid ta med pass på alla våra utlandsresor då regeringen nu beslutat att gränskontroller vid inre gräns ska utökas.
Läs mer här https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2018/juni/granskontroller-vid-inre-grans-utokas/

Hitta din resa

NYÅRSRESA TILL STOCKHOLM OCH SKANSEN, 3 DAGAR


 

 

Följ med oss till huvudstaden och fira in nyåret på Skansen! Vi har tid på oss att njuta av den festliga helgen, vi bor 2 nätter på centralt beläget hotell, så det är bara att ta för sig av storstadens möjligheter…

 


 

Visa program

DAG 1 Hemorten - Stockholm

Vi stannar för lunch på ditvägen och vid ankomsten till Stockholm åker vi direkt till Scandic Norra Bantorget. Eftermiddagen på egen hand och samlas senare samlas vi för en gemensam middag på hotellet.

 

DAG 2 Stockholm

Härligt att unna sig en sovmorgon och ta sig tid till frukostbuffén som står uppdukad. Idag på självaste nyårsafton tillbringar du dagen efter eget behag och sedan samlas vi för att äta gemensam nyårsmiddag i hotellets restaurang. Det blir en festlig kväll där vi kan sätta oss vid dukade bord och njuta av mat och dryck. Kvällen fortsätter med nyårsfirande på Skansen, dit vi åker med vår buss. Vi får se vem som i år får äran att läsa ”Nyårsklockan”. Efteråt upplever vi också det färgsprakande fyrverkeriet. Bussen går tillbaka till hotellet.

 

DAG 3 Stockholm - Hemorten

Under förmiddagen börjar vi resan mot hemorten och det blir stopp för lunch utmed vägen. Vi är sedan snart tillbaka på våra hemorter efter en trevlig nyårshelg.

 


 

Dela med dig av resan
Avgång Platser kvarPlatser Pris PåstigningsorterPåst.ort
2018-12-30 Fullbokad 3.990 kr3.690 kr G Väntelista

 

Allt detta ingår i priset

  • Bussresa
  • 2 övernattningar med frukost
  • Middag dag 1
  • Nyårsmiddag dag 2
  • Entré till Skansen, nyårsaftons kväll
  • Reseledare

 

Övrigt

Enkelrumstillägg 1090:-
Tillägg avbeställningsskydd 100:-
Tillägg platsbiljett i bussen 100:-

 

Boende

Destinationshotell Dag 1 - 3
Scandic Norra Bantorget

STOCKHOLM, Sverige

Wallingatan 15, 111 24 Stockholm
08-517 670 00
www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-norra-bantorget


Scandic Norra Bantorget (f.d. Wallin Hotell) är idag ett 237 rum stort hotell beläget på Wallingatan 15, i närheten av Norra Bantorget i Stockholm.