Hitta din resa

Erbjudanden

DANS PÅ BRÄNNÖ BRYGGA, 2 DAGAR

2 dagar , pris från 2.440 kr 2.240 kr

  Vem vill inte dansa på Brännö Brygga ute i Göteborgs Skärgård mitt i den svenska sommaren? Till Brännö åker vi med Kulturbåtarna och ombord njuter vi av en läcker skaldjursbuffé.  Vi bor i hjärtat av Göteborgs centrum där vi får tid att strosa runt på egen hand.    

Läs mer och boka här

HÖGA KUSTEN 5 DAGAR

5 dagar , pris från 5.990 kr 5.690 kr

  Resan bjuder på sevärdheter i obeskrivligt vacker natur och miljö. Höga Kusten, där det norrländska höglandet möter havet, är ett särdrag i svensk natur och har med åren blivit ett begrepp för turister från när och fjärran. Våra upplevelser skiftar från besök i berömda parker och trädgårdar till båtfärd längs den dramatiska kustremsan och provsmakning av surströmming. Vi bor i Kramfors, mitt i natursköna Höga Kusten. Vi blir guidade i detta världsarvsområde och äter lunch på Höga Kusten-bron. På hemvägen bor vi i Uppsala och äter lunch i en av Sveriges mest pittoreska städer - Sigtuna! Följ med och upplev en riktig klassiker bland resor i Sverige!    

Läs mer och boka här

JYLLÄNDSKA SNAPSAR & LITE VIN, 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.990 kr 4.690 kr

  I de kryddiga snapsarnas Danmark är ”en lille en” en stor sak. Vi reser på norra Jylland där ”snapseruten” slingar sig runt Limfjorden. Här växer örterna och bären som man kryddar snapsen med. Pittoreska städer, krogar och slott med gamla brännvinstraditioner. Vi gör även ett besök på vingården Glenholm som ligger 45 meter över fjorden med mycket vacker utsikt. Tillsammans följer vi spåret!    

Läs mer och boka här

ODENSE BLOMSTERFESTIVAL 3 DAGAR

3 dagar , pris från 3.490 kr 3.290 kr

  Följ med oss till hjärtat av Danmark! Odense ligger vackert inbäddad på Danmarks egen trädgårdsö  –  Fyn. Höjdpunkten på resan är den färgstarka festival som anordnas årligen och som brukar locka 250.000 besökare.    

Läs mer och boka här

SKAGEN 3 DAGAR

3 dagar , pris från 4.350 kr 3.990 kr

  Jyllands spets Grenen, den fantastiska naturen, det speciella ljuset i Skagen som inspirerade Skagenmålarna och att se haven Kattegatt och Skagerak mötas är magiskt. Följ med, låt dig charmeras och upplev den danska gemyten.    

Läs mer och boka här

ÅBO OCH HELSINGFORS 4 DAGAR

4 dagar , pris från 3.990 kr 3.790 kr

  Det går inte att med ord beskriva den hissnande känslan av att färdas på de stora fartygen i den vackra skärgården. Naturen är så nära att det känns som om man kan sträcka ut handen och nudda skärgårdshusen… innan vi kommer längre ut till havs. Vi får nu uppleva en härlig kryssning mellan Sverige och Finland. I Finland väntar trevliga dagar i städerna Åbo och Helsingfors och däremellan får vi även se den finländska skärgården ifrån land. Vi kommer till idyllen Ekenäs, den lilla fiskebyn som i dag är en levande småstad och till Fiskars och den vackra bruksmiljön, där vi kan köpa den karaktäristiska saxen med orangefärgade handtag av plast, knivar och trädgårdsaxar. Resan blir till ett riktigt härligt minne med finländska intryck.    

Läs mer och boka här