Hitta din resa

Erbjudanden

PRAG 6 DAGAR

6 dagar , pris från 5.290 kr 4.990 kr

  Prag, den gyllene staden vid floden Moldau, är känd för sin skönhet. Denna unika huvudstad låter oss njuta av europeisk historia i fulla drag och i den medeltida innerstaden omgärdas vi av vackra byggnader. Staden bjuder på trevliga restauranger och caféer, och ölälskaren passar givetvis på att prova några av Tjeckiens många ölsorter.    

Läs mer och boka här

SORRENTO, CAPRI, ROM 8 DAGAR

8 dagar , pris från 13.990 kr 13.490 kr

  Alla vägar bär till Rom, hette det redan under Romarrikets storhetstid. Denna kontrasternas metropol är ett klassiskt resmål på alla sätt. Under ett par dagar i den eviga staden täcker vi in ett panorama av Roms historia. Allt från klassisk romartid och de första kristna, över renässans, barock och den italienska statens skapande till dagens moderiktiga romare. I det av Vesuvius' aska täckta Pompeji vandrar vi runt och låter fantasin spela. I Neapelbukten klättrar en annan klassisk semesterort längs klippväggen - Sorrento. Härifrån gör vi en utflykt längs Italiens vackraste kuststräcka - Amalfikusten. Givetvis besöker vi Capri och Villa San Michele där den svenske läkaren Axel Munthe bodde en stor del av sitt liv.    

Läs mer och boka här

WARSZAWA - KRAKOW 7 DAGAR

7 dagar , pris från 6.890 kr 6.690 kr

  Polen, ett av våra närmaste grannländer, har ett dramatiskt förflutet och en spännande nutid. Vi besöker den moderna metropolen Warszawa och Krakow i sin kungliga prakt. Den berömda saltgruvan i Wieliczka står på programmet liksom koncentrationslägret Auschwitz. Vackra städer och intressanta sevärdheter ger dig en resa i tid och rum!     

Läs mer och boka här

VILNIUS 5 DAGAR

5 dagar , pris från 4.490 kr 4.190 kr

  Litauens huvudstad Vilnius, en charmig pärla som har något för alla! Baltisk kultur, spännande historia och pampiga katedraler blandas med konstparker och Gamla stans mysiga kvarter med caféer och restauranger.  Vi besöker även Medeltidens huvudstad Trakai, staden som omges av flera sjöar och som stoltserar med det vackra slottet från 1300-talet.     

Läs mer och boka här

ÖSTERSJÖN RUNT 7 DAGAR

7 dagar , pris från 7.330 kr 6.980 kr

  På denna baltiska resa bekantar vi oss med våra grannländer Litauen, Lettland och Estland och dess huvudstäder Vilnius, Riga och Tallinn. Det blir en härlig blandning av medeltida hus, kullerstensgator, vackra kyrkor, små hantverksbutiker och moderna varuhus. Vi börjar med att resa genom Polen och som bonus avslutar vi med ett besök i Helsingfors. Följ med på en intressant resa till vackra städer i stolta, självständiga stater!     

Läs mer och boka här